10 ilçede elektrik kesintisi

Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 13 Temmuz Cumartesi günü Antalya’daki 9 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

AEDAŞ 10 Temmuz Cumartesi  günü Antalya’nın, Alanya,Demre ,Döşemealtı, Elmalı, Gazipaşa, Kaş, Korkuteli,Kumluca,Manavgat ve Serik İlçelerinde planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında elektirik kesinti yapılacağını duyurdu.

 

AEDAŞ’tan alınan bilgilere göre elektrik kesintisi olacak ilçe ve mahalleler şu şekilde;

 

ALANYA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Manavgat,Merkez Çayyazı,Merkez Çayyazı Mah.,Merkez Çağlayan 7521,Merkez Çağlayan 7522,Merkez Çağlayan Mah. 7521 Sk. Bölgelerinde 09:00 -  16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Alanya,Merkez Yeniköy Mah. Muratdamı Sk.;Antalya,Gazipaşa,Merkez Ilıca Mah. Köseler Sk.,Merkez Ilıca Mah. Merkez Sk.,Merkez Karalar,Merkez Karatepe,Merkez Sarıağaç Mah. 18014.,Merkez Sugözü,Merkez Çamlıca,Merkez Şahinler Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Alanya,Merkez Aliefendi Karaballar,Merkez Aliefendi Mah. Orta Burun Sk.,Merkez Aliefendi Mah. Yeni Sk.,Merkez Aliefendi Tömüler Bölgelerinde 09:30 - 16:30 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Alanya,Merkez Konaklı Kekikyağı,Merkez Konaklı Mah. 33 Sk.,Merkez Konaklı Telat Efendi Bölgelerinde 09:30 - 16:30 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Alanya,Merkez Şekerhane İstiklal Cd Bölgelerinde 09:30 - 16:30 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


DEMRE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Demre,Merkez Gökyazı Cumhuriyet,Merkez Gökyazı Eynihal,Merkez Gökyazı Mah. Bölgelerinde 05:30 - 12:30 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Demre,Merkez Büyükkum,Merkez Büyükkum Mah.,Merkez Gökyazı Cumhuriyet,Merkez Gökyazı Eynihal,Merkez Gökyazı Mah.,Merkez Merkez Damyanı Sk.,Merkez Merkez Kumdagı 10 Sk. Bölgelerinde 06:30- 13:30 Saatleri Arasında Manevra Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


DÖŞEMEALTI ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Döşemealtı,Merkez Bahçeyaka 807,Merkez Bahçeyaka 809,Merkez Bahçeyaka Mah. Tt Box,Merkez Bahçeyaka Mah. 807 Sk.,Merkez Bahçeyaka Mah. 817 Sk.,Merkez Yeniköy Mah. 702 Sk. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


ELMALI ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Elmalı,Merkez Bayındır,Merkez Bozhüyük,Merkez Gölova,Merkez Gölova Mah.,Merkez Macun Bayındır Koyu Yolu,Merkez Özdemir,İlyağı,Kızılpınar Karaköy,Öküzgözü,Çukurelma,Çobanisa, Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


GAZİPAŞA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Alanya,Merkez Yeniköy Mah. Muratdamı Sk.;Antalya,Gazipaşa,Merkez Ilıca Mah. Köseler Sk.,Merkez Ilıca Mah. Merkez Sk.,Merkez Karalar,Merkez Karatepe,Merkez Sarıağaç Mah. 18014.,Merkez Sugözü,Merkez Çamlıca,Merkez Şahinler Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


KAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Kaş,Merkez Belenli Mah. 146 Ada 38 Parsel,Merkez Belenli Mah. İlkokul Sk.,Merkez Dere Mah. 104 Ada 73 Parsel,Merkez Gökçeören,Merkez Gökçeören Mah. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


KORKUTELİ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Korkuteli,Merkez Esenyurt Bölgelerinde  09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


KUMLUCA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Kumluca,Merkez Altınyaka Kıranköşk,Merkez Altınyaka Mah. Kıranköşk Sk. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


MANAVGAT ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Manavgat,Merkez Yavrudoğan Muhtemet Ve Peri,Merkez Yavrudoğan Mah. Atatürk_5,Merkez Yavrudoğan Mah. Kayadibi Sk. Bölgelerinde 08:00 - 16:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Manavgat,Merkez Çayyazı,Merkez Çayyazı Mah.,Merkez Çağlayan 7521,Merkez Çağlayan 7522,Merkez Çağlayan Mah. 7521 Sk. Bölgelerinde 09:00- 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Manavgat,Merkez Gündoğdu 18,Merkez Gündoğdu 20,Merkez Gündoğdu Mah. 11 Sk.,Merkez Gündoğdu Mah. 20 Sk. Bölgelerinde 09:00- 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


SERİK ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Serik,Merkez Kadriye Çamlık Bölgelerinde 00:30 - 07:30 Saatleri Arasında Deplase Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Serik,Merkez Belek,Merkez Belek Mah. Bölgelerinde 00:30- 07:30 Saatleri Arasında Deplase Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Serik,Merkez Boğazkent Mehmet Akif,Merkez Boğazkent Mah. Atatürk Cd,Merkez Boğazkent Mah. Mehmet Akif Cd,Merkez Boğazkent Nilüfer Bölgelerinde 00:30- 07:30 Saatleri Arasında Deplase Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Serik,Merkez Belek Mah. Acısu Cd Bölgelerinde 00:30 - 07:30 Saatleri Arasında Deplase Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Serik,Kadriye Mah. Kadriye Mah.,Merkez Kadriye Mah. Beşgöz Cd,Merkez Kadriye Mah. Kadriye 32 Bölgelerinde 00:30 - 07:30 Saatleri Arasında Deplase Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Serik,Merkez Belek 83,Merkez Belek Mah. 82 Sk.,Merkez Belek Mah. 91 Sk.,Merkez Kadriye Kocabıyıklar,Merkez Kadriye Muhtar Necip Eyvaz,Merkez Kadriye Mah. 21 (Yeni) Sk.,Merkez Kadriye Mah. 23 Sk. Bölgelerinde 00:30- 07:30 Saatleri Arasında Deplase Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Serik,Merkez Belek 46,Merkez Belek Mah. Karakoyunlular Cd,Merkez Belek Vatan,Merkez Kadriye Kumluk Bölgelerinde 00:30- 07:30 Saatleri Arasında Deplase Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Serik,Kökez Mah. Pazar Mevkii Kökez Mah. Pazar Mevkii,Merkez Kadriye Iskele Cd.,Merkez Kadriye Mah. Taşlı Burun Cd,Merkez Kadriye Çamlık Bölgelerinde 00:30 - 07:30 Saatleri Arasında Deplase Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Serik,Merkez Belek Mah. Günübirlik Cd,Merkez Belek Mah. İskele (Çamlık) Cd Bölgelerinde 00:30 - 07:30 Saatleri Arasında Deplase Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Serik,Merkez Berendi,Merkez Etler Hapıllar,Merkez Etler Mah. Hapıllar Sk.,Merkez Etler Mah. Karapınar Sk.,Merkez Kayaburnu Mah. Kayaburnu 15,Merkez Pınarcık,Merkez Yanköy,Merkez Zırlankaya,Merkez Çanakçı,Merkez Çandır Mah. Osman Bey Çıkmazı Sk. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Serik,Merkez Karadayı Cami Kümesi,Merkez Karadayı Mah. Cami Kümesi K.Ev.,Merkez Karadayı Mah. Vurallar K.Ev.,Merkez Karadayı Vurallar Bölgelerinde 09:30- 16:30 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.