İKİNCİ ŞAMPİYON YANAL

Şampiyonluğa oynayacak bir takım yaratmak için Antalyaspor'da göreve gelen Ersun Yanal, Kırmızı-Beyazlı camianın ikinci şampiyon teknik direktörü oldu. Daha önce şampiyonluk yaşamış Hamza Hamzaoğlu ile çalışan Akrep, bu kez Yanal ile birlikte bu yarış içerisinde olmayı hedefliyor

Antalyaspor tarihinin 43. teknik adamı olan Ersun Yanal, bir özelliğiyle kendisinden önce görev alan 41 ismi geride bırakıyor. Fenerbahçe ile 2013-2014 sezonunda şampiyonluk yaşayan deneyimli teknik adam, Hamza Hamzaoğlu'ndan sonra bu başarıya ulaşıp Kırmızı-Beyazlılara imza atan ilk isim oldu. Kariyerinde A Milli Takım, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi takımları çalıştıran Ersun Yanal'ın, Kırmızı-Beyazlılardaki ilk hedefi de takımı şampiyonluk mücadelesinde tutmak olacak.

GÜNEŞ AYRILDIKTAN SONRA

Antalyaspor'da görev yapıp da şampiyonluk yaşayan bir diğer isim ise şu an A Milli Takım Teknik Direktörü olan Şenol Güneş... Antalyaspor'da göreve başladığı 1997 senesine kadar bu başarıya ulaşamayan Güneş, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında Beşiktaş ile ipi göğüsledi.

HEDEF ZİRVE YARIŞI

3.5 yıllık anlaşmaya imzasını atan Ersun Yanal hakkında konuşan Basın Sözcüsü Murat Süğlün de sözleşme süresinin uzun olmasını şampiyonluk hedefleri sebebiyle olduğunu söyledi. Süğlün, "Genç oyuncularla uzun yıllar Türkiye ligini domine ederek, önümüzdeki yıllar şampiyonluğa oynayacak takım yaratmak istiyoruz. Ersun hocanın da gelmesindeki tek nedenimiz bu" ifadelerine yer verdi.

KORAY GEÇGEL