İdris Cirit’ten Lider’e ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Antalya Şube Müdürü İdris Cirit, Lider Medya’ya ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz ay Basın İlan Kurumu (BİK) Antalya Şube Müdürü olarak atanan İdris Cirit, Antalya’daki görevine başlamasıyla birlikte yerel medya kuruluşlarıyla güçlü bir iletişim ağı kurmayı hedefliyor. Bu doğrultuda yerel basın ziyaretlerine devam eden Cirit, Lider Medya’ya ziyarette bulundu. Cirit’i Lider Medya Genel Yayın Yönetmeni Sabri Çağlar, Lider Haber TV Haber Koordinatörü İbrahim Okumamış ve Lider Gazete Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Faruk Çelik ağırladı.


YEREL BASINDA DİJİTALLEŞME

Yerel basına dair önemli görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette Cirit, teknolojinin gelişmesiyle birlikte yazılı basından dijital basına doğru bir geçiş sürecinin yaşandığını vurguladı. Dijital basına doğru yaşanan geçiş süreciyle birlikte yeni fırsatların kaçınılmaz olduğunun altını çizen Cirit, internet haber sitelerinin resmi ilan almasıyla birlikte sektörde istihdamın artacağına dikkat çekti. Cirit, hem yazılı basının hem de dijital basının Antalya’da önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. Cirit, BİK olarak yerel basında ilan gelirlerinin artırılmasına yönelik çalışmalara hız verdiklerini kaydetti.

Ziyarette Lider Medya binasını gezerek personele kolaylıklar dileyen BİK Antalya Şube Müdürü İdris Cirit, ziyaretin sonunda memnuniyetini dile getirdi.