İDRİS BARUT İDDİALI GELİYOR

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na adaylığını açıklayan İdris Barut , “Ben ve yönetim kurulu listemdeki yepyeni yüzlerimizle Serik'e hizmet etmek için geliyoruz. ‘Esnaf başkan el ele daha güzel günlere' diyerek çıktığımız bu yolda bizlere destek olacağınıza inancımız sonsuzdur” dedi.

Serik'in tanınmış esnaflarından İdris Barut düzenlediği basın toplantısı ile Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçiminde aday olduğunu açıkladı. Meslektaşları İle birlikte bir araya gelen Barut, "2022 yılının İlk aylarında yapılacak olan Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Olağan Genel Kurulu’nda ben de varım ben de adayım, başkanlığa talibim" dedi.

"BAŞKANLIĞA TALİBİM"

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı İdris Barut yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Çok sevgili esnaf ablalarım, ablilerim. arkadaşlarım ve kardeşlerim, kıymetli basın mensupları hepinizi saygı ve sevgi İle selamlıyorum. Sizler de takdir edersiniz ki daha yüksek hedeflere daha güçlü yönetimlerle ulaşılır. 36 yıldır yaşadığım Serik'e hizmet etmek adına Serik’imize yön veren çok değerli esnaf ablalarım. abilerim, arkadaşlarım ve kardeşlerimin desteği ile 2022 yılının ilk aylarında ilçemizde yapılacak olan Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Olağan Genel Kurulu’nda bende varım ben de adayım başkanlığa talibim."

"HİZMET ETMEK İÇİN GELİYORUZ"

Listesindeki isimlerle “Serik'e hizmet etmek için geliyoruz” diyen Barut, “Çünkü sizler her türlü yeniliğe ve hizmete layıksınız. Ben sizlerin destekleri ile bu yola çıktım İnşallah sizlerin destekleriyle de bu göreve seçilirsem, sizlere layık bir başkan olmak istiyorum. 'Esnaf Başkan el ele daha güzel günlere' diyerek çıktığımız bu yolda bizlere destek olacağınıza İnancımız sonsuzdur. Sizlerin desteği, sizden aldığımız güçle, birlik ve beraberlik içerisinde esnafın sesi ve gücü olmaya kararlıyız” ifadelerini kullandı.