İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDAN ‘EĞİTİM PERSONELİ’ GENELGESİ
İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine 'Eğitim Personeline Seyahat Muafiyeti' konulu yeni genelge gönderdi.

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine 'Eğitim Personeline Seyahat Muafiyeti' konulu yeni genelge gönderdi.
Gönderilen genelgede 15 Şubat tarihinden itibaren kademeli olarak yüz yüze eğitime geçilecek olması ve yarıyıl tatilinin sona ermesi nedeniyle başta öğretmenler olmak üzere eğitim-öğretim personelinin bu hafta sonu şehirlerarası seyahatlerinde bir yoğunluk oluşabileceği değerlendirildiği belirtildi. Şehirlerarası yollarda oluşabilecek yoğunluğun önüne geçilmesi için valiliklere gönderilen genelgede şu hususlar belirtildi:
"Görev yaptıkları yer dışında bulunan öğretmenler ile diğer eğitim personeli 13-14 Şubat tarihlerinde sokağa çıkma kısıtlaması olduğu saatlerde özel araçlarıyla yapacakları şehirlerarası seyahatlerde seyahat izin belgesi alma zorunluluğundan muaf tutulacak. Denetimler sırasında öğretmen/personel kimlik kartlarını ibraz ederek aile bireyleri ile birlikte görev yerlerine özel araçlarıyla seyahat edebilecek."
DHA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 9 Nisan Salı günü Antalya’nın hava durumu parçalı çok bulutlu olması tahmin ediliyor.
Haftalık hava durumu tahminlerini açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Hava Tahmin Uzmanı Fevzi Burak Tekin, “Antalya’da önümüzdeki iki gün boyunca yağışı göreceğiz sağanak ve yer yer gök gürültülü. Sağanak yağış gerçekleşecek salı ve çarşamba günü. Perşembe ve cuma günü ise yağış ara verecek fakat Antalya'da hava sıcaklığı genellikle 17 ile 19 derece arasında seyredecek” dedi.
AK Parti Antalya heyeti, Antalya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret ederek Kaş’ta artan kaçak villa yapıları ve ilçe genelindeki sorunları görüştü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 7 Nisan Pazartesi günü Antalya’nın hava durumu parçalı çok bulutlu olması tahmin ediliyor.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 7 Nisan Pazartesi günü Antalya’daki 10 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Antalya'da 9 günlük bayram tatilinin son gününde tatilciler ve kent sakinleri Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Kimi vatandaşlar denize girerken, kimileri ise sahilde kitap okuyup kumsalda oturmayı tercih etti.
CHP’nin 21. Olağanüstü Kurultayı’nda eski genel başkanların adı okunurken Deniz Baykal’ın adının pas geçilmesi büyük tepkiye neden oldu. Bu durumun üzüntü verici olduğunu söyleyen CHP’li eski milletvekili Yılmaz Ateş,
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Havalimanı Yeni Terminal Binalarının açılışını 12 Nisan’da gerçekleştirecek.
Yurdun birçok yerinde yağışlı hava etkisini sürdürürken Antalya’da da Ramazan Bayramı tatilinde hava, parçalı ve çok bulutlu olacak.
Gençlerin yeni medya ve dezenformasyon farkındalığının artırılmasını amaçlayan “Gençler Arası Medya ve İletişim Projesi” (GAMİP) Antalya Çalıştayı sona erdi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz