İBRAHİM KOÇ YENİDEN ADAY

Antalya İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) 2022 seçimlerinde aday duyuruları başladı. İMO eski Başkanı İbrahim Koç, başkanlığa adaylığını açıklayarak, daha güçlü ve saygın bir oda oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Rabia DEMİROK, Bayram OKUDAN

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, 13 Şubat’ta yapılacak seçimlere hazırlanıyor. Oda başkanlığına aday isimler düzenlendikleri basın toplantıları ile adaylıklarını duyurmaya devam ediyor. Dün Kepez ilçesi Meltem Mahallesi’nde sabah saatlerinde İMO eski başkanı inşaat mühendisi İbrahim Koç İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu seçimleri için adaylığını açıkladı.

“GÜÇLÜ VE SAYGIN BİR ODA HEDEFLİYORUZ”

Basın toplantısında konuşan İbrahim Koç, İnşaat Mühendisleri Odası bünyesinde 1992 ve 2002 arasında aktif olarak çalışmalar yürüttüğünü anlattı. Oda seçimlerinin ardından yapacakları çalışmalarla daha güçlü ve saygın bir oda oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Koç, süslü kelimeler kullanarak yapamayacakları sözler vermekten de kaçınacaklarını vurguladı. Koç, oda hafızasını korumak, İMO dinamiklerini çalıştırmak ve geleceğe köprü olmak için görev istediklerini belirterek, “Birbirimizle ve halk ile olan ilişkilerimizde dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak, meslek şeref haysiyetini korumak için çalışacağız. Halkın ve ülkenin yararı, mesleğin gelişmesi, meslek mensuplarının yetki ve mesleki çıkarlarını korumayı ve geliştirmeyi amaçlıyoruz. İMO ailesi samimiyetinin ve oda aidiyet duygusunun geliştirilmesi için çalışacağız. Bilgi ve birikimlerimizle aklın, bilimin ve tekniğin ışığında üyelerimizin yanında olacağız” diye konuştu.