İbradı’nın yeni başkanı Hatice Sekmen oldu

Antalya’nın İbradı ilçesinde resmi olmayan sonuçlara göre 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ni AK Parti’nin Hatice Sekmen kazandı.

Antalya’nın İbradı’sı ilçesinde 15 sandıkta 3 bin 321 seçmen sandık başına gitti. 1525 oy ile oyların yüzde 55.31’ini alan Hatice Sekmen İbradı’nın yeni belediye başkanı oldu.

Sekmen’in rakipleri CHP’li Serkan Gedik 990 oy ile oyların yüzde 35,91 alınırken, İYİ Parti adayı Muharrem Kaya 96 oy ile yüzde 3,48 oy aldı.  

Seçimlerin ardından açıklamalarda bulunan yeni başkan Sekmen, “Sevgili hemşehrilerim, sizlerin desteğiyle bugün büyük bir zafer kazandık! Yolumuza samimiyetle devam edeceğimize söz veriyorum. Sizlerin güveni ve desteğiyle ilçemizi daha güzel bir yer haline getirmek için çalışmaya devam edeceğim. Hepinize teşekkür ederim! İbradımız kazandı!” dedi.

HATİCE SEKMEN KİMDİR?

 977'de İbradı'da doğan Hatice Sekmen, ilk ve orta öğrenimimi İbradı'da tamamladı. Akseki Şahinler Çok Programlı Lisesinden mezun olan Sekmen, AK Parti İbradı İlçe Başkanı olarak görev yaptı.AK Parti'den İbradı belediye başkanlığı için aday gösterilen Sekmen, evli ve 1 çocuk annesidir.