İBİŞİN RÜYASI SAHNELENECEK

Antalya Devlet Tiyatrosu (ADT) yeni yılda perdeyi, 'İbişin Rüyası' adlı oyunla açacak.

ADT, 2022 yılının ilk ayında tiyatro severleri 5 Ocak Çarşamba akşamı 'İbişin Rüyası' adlı oyunla buluşturacak. Tarık Buğra'nın yazdığı, Sabri Özmener'in yönettiği, hüzün, neşe, tutku ve çabanın bir arada olduğu oyun Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde akşam saat 20.00'de başlayacak. Oyun, 6-7-8 Ocak akşamları da sahnelenecek.

Eserde Gökhan Tüzün, Demet Benli, Sedat Mayadağ, Salih Bayraktar, Özlem Şendinç, Esra Dayan, Okan Kağnıcı, Remzi Kürşad Süren, Niyazi Mert Kurt, Ömer Alper İzci, Emel Elevli, Okan Güler'in rol aldı. Oyunun dekorunu Gizem Karasu, kostümlerini de Ceren Karahan hazırladı.

ÇOCUKLARA ÖZEL OYUN

ADT, Ocak ayı içinde çocuklar için 'Herkes İçin Keloğlan' adlı çocuk oyunu da sahneleyecek. Oyun, 9 Ocak Pazar günü saat 14.00'de çocuklarla buluşturulacak. Eser, 30 Ocak Pazar günü saat 14.00'de bir kez daha sahnelenecek.

Yeni yılın ilk oyunları arasında 'Ziyaretçi' ile 'Bimarhane'de yer aldı. 'Ziyaretçi' 13-16-19-20-21-22 Ocak, 'Bimarhane'de 26-29-28-29 Ocak akşamları izlenecek. Ocak ayı perdesi 'Herkes İçin Keloğlan' adlı çocuk oyunu ile kapanacak.

DHA