HÜSNÜ BAYRAMOĞLU AĞABEYİN VASİYETİ

Bir müddet yazılarıma ara vermek zorunda kaldım. Siz değerli okurlarımdan uzak kaldım. Gerek Bediüzzaman Hazretlerinin Mutlak Vekili ve Varisi benimde yakın akrabam ve eniştem Hüsnü Bayramoğlu ağabeyimizin şehadeti gerek benim sağlık sorunlarımın şiddetlenmesi üst üste geldi. Dünyada rahat yoktur sırrınca imtihanlarımız hepimiz için devam ediyor.

Hüsnü Bayramoğlu ağabey kimdir diye size onu tanıtmayacağım zira o kendisi için yaşamış kendisini tanıtmak için yaşamış biri değildi. O sadece Allah ve Resulunü tanıtmak için yaşayan ve  ömrünün sonuna kadar İslamiyeti yer yüzünde neşr ve ilan için gayret gösteren bir muvahhid mümindi. Rabbim gani gani rahmet eylesin böyle kıymetli değerlerimiz gidince gidenin yeri dolmuyor.

Hüsnü Bayramoğlu ağabeyimiz hayatını aynı zamanda Fetullahçı terör örgütü ve uzantıları ile mücadeleye adamıştı. Her dersinde mutlaka Recep Tayyip Erdoğan Reisimize dualar ederken müsbet hükümet AK Partiyi muhafaza etmeliyiz derken hemen ardından ihvanını Fetullahçı terör örgütüne karşı uyarıyor daima mücadelede bulunmamızı istiyordu.

Özellikle 27 Mart 2020 akşam 20:30’da ben buradan ilan ediyorum ki diyerekten Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin ilgili mercilerine Başta Recep Tayyip Erdoğan Reisimize bir ihbarda ve suç duyurusunda bulundu. Ne yazık ki başta o dersi dinleyen kamuoyu Hüsnü Bayramoğlu ağabeyimizin bu ilanına karşılık harekete geçmekte yetersiz kaldı.

28 Mart 2020 günü şöyle bir yazışmamız oldu Hüsnü Bayramoğlu ağabeyimle:

“Kıymetli kardeşim.

“Kıymetli kardeşim.

Bu mesele yavaş yavaş sinsice yayılıyor ve inkişaf ediyor hiç müdahele eden olmuyor. Bu acı durumu anlatmak her nur talebesinin vazifesi olduğu kanaatindeyim.

Allah sizlerden de razı olsun davaya sahip olmak vazife yapmak azminiz bizlere de kuvvet veriyor.”

Merhum ağabeyimizin “Hiç müdahele eden olmuyor bu acı durum anlatmak herkesin görevi” dediği konu ise :

“Ben buradan sesleniyorum bütün dinleyenlere bütün izleyenlere yani. Hayalhanem, sözler köşkü nedir bunlar? Kırk tane isim yani bu sahtekar şeyler! Kur’an’ı bozmak için gençleri baştan çıkarmak için nedir bu! İşte Kur’an nuru budur buna tabi olacaklardır. Buna tabi olmazlarsa helaket memlekete felaket..Sayın Reis-i Cumhura’da felaket getirecekler bunlar, getirirler.Yoksa kendilerini helak ederler. Bu, virüsten daha fenadır. Hayalhanem çayhause nedir bunlar ya serseri böyle işler nedir? Kur’an’ın gösterdiği yoldan başka yol yoktur! Sözler Bahçesi bilmem ne bahçesi falan hayalhanem nedir bunlar kardeşim ya! Bu açtığınız yollar’da Türkiye’yi bilhassa hükümetimizi yıkmak için uğraşan yollardır. Kesin bunu iddia ediyorum buradan. Tayyip beye karşı açılan yollar, yıkmak için bu inançlı zata karşı yollardır. Bunlar uyansınlar! Kur’an tek yol başka yol yok kardeşim ya!”

FETÖ’YE KARŞI defalarca UYARMIŞTI

Daha bu minvalde bir çok video ve yazılı beyanlar verip bu fetö ve uzantıları yapılarına karşı Devletimizi ve Milletimizi defalarca uyarmıştı. Örgüt ise iğne vurun öldürün cinayet işlemiş olmazsınız fetvaları twitter’dan atıyordu. El Hasıl Fetö Terör Örgütü ve uzantıları ile mücadele ederken corona musibetine yakalanıp şehadete yürüyen abimiz, gök kubbede hoş bir seda bırakaraktan asli vatanımız olan ahrete göçtü gitti. Ruhu şad olsun Ruhu için El Fatiha