HÜSEYİN TÜRKMEN TRANSFER LİSTESİNDE

Transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor'da savunmaya takviye için de yoğun mesai harcanıyor. Trabzonspor'da kadroda düşünülmeyen Hüseyin Türkmen'in, Kırmızı-Beyazlıların listesine girdiği öğrenildi.

Her bölgeye transfer hedefleyen Antalyaspor, derin bir savunma hattı oluşturmak için de kolları sıvadı. Sözleşmesi tamamlanan Ersan Gülüm ile yollarını ayıran, Bahadır Öztürk'e de yeni kulüp bulması istenen Kırmızı-Beyazlıların, Trabzonspor'un kadroda düşünmediği Hüseyin Türkmen'i listeye aldığı öğrenildi.

11 MAÇTA OYNADI

Veysel Sarı ve Naldo ile forma rekabetine girecek bir ismi kadrosuna katmak isteyen Akrep, 23 yaşındaki futbolcuyu alternatif isimler arasına yazdı. Geçen sezon Süper Lig'de 11 maça çıkan başarılı futbolcu, 947 dakika sahada kalırken, 1 kez arkadaşlarını golle buluşturdu.

ALANYASPOR'UN DAADI GEÇİYOR

Bordo-Mavili kulüpleri yollarını ayırması beklenen Hüseyin Türkmen için Antalyaspor'un yanı sıra Alanyaspor, Sivasspor ve Göztepe'nin de istekli olduğu gelen haberler arasında yer aldı.

DOĞUKAN NELİK'İN BEDELİ İKİYE KATLANDI

Antalyaspor'da daha önce dönemin Başkanı Mustafa Yılmaz tarafından transferin tamamlandığı resmen duyrulan Seyfettin Anıl Yaşar'ın ardından Doğukan Nelik'in transferi de zora girdi. Seyfettin Anıl Yaşar için gereken paranın yatırılmamasının ardından devreye giren Rizespor, genç futbolcu için kulübü Afyonkarahisar ile anlaşmıştı. Ümit Milli oyuncuyu elinden kaçırmak üzere olan Akrep, Doğukan Nelik konusunda da beklemeye çekildi. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından daha önce yaklaşık 500 bin TL olarak belirlenen yetiştirme bedelinin transfer sezonunun resmen açılmasıyla birlikte 1 milyon 124 bin TL'ye yükselmesinin ardından Kırmızı-Beyazlılar atacağı adımı bir kez daha değerlendirme kararı aldı.