HÜCUM O'NDAN SORULACAK

Antalyaspor'dan satın alma opsiyonuyla Anderlecht'e kiralanan Paul Mukairu, Kırmızı-Beyazlılara geri dönüyor. Mali açıdan zor bir dönem giren Anderlecht, 2.5 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu kullanmama kararı alırken, Kırmızı-Beyazlılar da gelen diğer teklifleri reddetti ve Nijeryalı futbolcuyu Antalya'ya davet etti.

Transfer konusunda sabırlı davranan Antalyaspor, sezon başında satın alma opsiyonuyla Anderlecht'e 500 bin Euro karşılığında kiralanan Paul Mukairu'yu kadroda tutma kararı aldı. Avrupa kupaları vizesi alamadığı için mali açıdan sıkıntıda olan Belçika ekibi 2.5 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu kullanmazken, Nijeryalı oyuncunun yeniden kiralık olarak takımda tutulma talebini de Kırmızı-Beyazlılar reddetti.

TEKLİFLER REDDEDİLDİ

Anderlecht'in satın alma opsiyonunu kullanmamasının ardından kendisiyle ilgilenen diğer kulüplere yönelen Paul Mukairu'ya özellikle İtalya Serie A'dan ciddi tekliflerin geldiği öğrenildi. Mukairu'nun ayrılık kararına rağmen gelen resmi teklifleri reddeden Antalyaspor Yönetimi'nin golcü oyuncunun satışına onay vermediği ifade edildi.

ERSUN YANAL GÖRÜŞTÜ

İlk etapta Antalyaspor'a dönmeye sıcak bakmayan Paul Mukairu, Teknik Direktör Ersun Yanal ile yaptığı görüşmesinin ardından fikrini değiştirdi. Yanal'ın kendisine gelecek sezonki kadroda önemli bir rol vereceğini söylemesinin ardından 21 yaşındaki futbolcu yeniden Kırmızı-Beyazlı formayı giymeye karar verdi.

4 GOL 4 ASİST

Geçtiğimiz sezon toplamda 32 maça çıkan Nijeryalı futbolcu, 4 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Başarılı futbolcu, bin 610 dakika sahada kalarak takımına katkı sağladı.