HIZ TUTKUNLARI KEPEZ’DE BULUŞTU

Kepez Belediyesi, hız tutkunlarını motor sporları heyecanıyla buluşturdu. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun (TMF) yarış takviminde yer alan ‘Türkiye Drag Şampiyonası 1. Ayak Yarışı’, Kepez Drag Pisti’nde yapıldı.

Türkiye Drag Şampiyonası 1. Ayak Yarışı hız tutkunlarını bir araya getirdi.  Yarışlara Türkiye’nin dört bir yanından sporcular katıldı. 9 ilden 82 yarışmacının katıldığı Motodrag 1. Ayak Yarışı’nda 2,5 saniyede 100 kilometrelik hıza çıkan motosikletler hız tutkunlarının ilgi odağı oldu. Yarışçılar, hem 402 metre uzunluğundaki pisti en kısa sürede bitirmeye hem de rakiplerinden daha iyi kalkış yapmaya çalışarak adeta pistte uçtu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Motodrag 1. Ayak Yarışı’na katılarak hız tutkunlarının heyecanına ortak oldu.

“GENÇLERİN TUTKULARI, BİZİM TUTKULARIMIZ”

Motodrag yarışlarını düzenleyerek, hız tutkunu gençlerin mutluluklarına ortak olduklarını dile getiren Başkan Tütüncü, “Son derece güzel bir etkinliği gençlerle birlikte paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Gençlerin tutkuları, bizim tutkularımız. Onların heyecanı, bizim heyecanımız. Onlar böyle güzel bir pistin yapılmasını istemişlerdi, yaptık. Bu yaptığımız pistte bölgesel yarışlar gibi Türkiye çağında da ulusal yarışlar düzenliyoruz. Bugün de burada ulusal bir Motodrag Yarışması’na ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. 9 ilden 81 yarışmasının katıldığı bu etkinlik, gençler bakımından heyecan dolu. Sporu yapan arkadaşlarımız bakımından büyük bir tutku ve hepimizi bir araya getiriyor. Spor her şeyden çok kalpleri, gönülleri birleştiriyor. Biz bu etkinliklerde gençlerin tutkularına cevap vermeyi önemsiyoruz ama bundan çok daha önemlisi gençlerle kalplerimizi birleştiriyoruz. Bu da mutlulukların en büyüğü. Gençlerin yanında durmaya, onların ilgilerine kıymet vermeye, onların seslerine, taleplerine karşılık vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.