HIRSIZLIK ZANLILARI YAKALANDI

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde çelik kapı depo imalathanesinin kapısını kırıp 3 oksijen tüpü, jeneratör, 2 su motoru parçası, büyük sanayi tipi kompresör ve 16 fırın kapağı çaldığı iddiasıyla 4 şüpheli yakalandı.

Kemerkaya beldesi Avdan Mahallesindeki Organize Sanayi Bölgesi'ndeki E.Y.'nin işyeri deposunda hırsızlık yaşandığı ihbar üzerine jandarma harekete geçti. Olay yerindeki incelemesinin ardından devriye görevi yapan Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri park halindeki bir araçtan şüphelendi. Ekipler, aracın içinde ve çevresindeki incelemede yolun alt kısmındaki menfezde çeşitli malzemeler olduğunu belirledi.

Araştırılan malzemelerin OSB'deki çelik kapı depo imalathanesinden kapı kırılarak çalınan 3 oksijen tüpü, jeneratör, 2 su motoru parçası, büyük sanayi tipi kompresör ve 16 fırın kapağı olduğu tespit edildi. Şüphelilerin belirlenmesi için araştırmaya devam eden ekipler M.U., F.U., L.U. ve B.E.'yi yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin sorgusu devam ediyor. Çalınan malzemeler ise işyeri sahibi E.Y.'a teslim edildi.

DHA