“HİÇBİR SALDIRI BİZİ YILDIRAMAZ”

Yeni Antalya Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Arif Afşin, iş yerine yapılan saldırı olayı ile ilgili açıklama yaptı. Saldırıyı yapan ya da yapanların, yaptıranların en kısa sürede yakalanacağına inancının tam olduğunu belirten Afşin, “Biz esnafımız için çıktığımız bu yoldan geri dönmeyiz” diye konuştu.

Olay, 20 Kasım tarihinde saat 00.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre motosikletli kişi ya da kişiler, Kepez ilçesi Yenidoğan Mahallesi Dumlupınar Bulvarında Arif Afşin’in başkanı olduğu Yeni Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi bitişiğindeki iş yerini pompalı tüfekle kurşunladı. Olayın sebebi bilinmezken, Savcılık ve Kepez Emniyeti Gasp Büro Amirliği konuyla ilgili soruşturma başlattı.

ADALETE İNANCIMIZ TAMDIR

Yeni Antalya Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Arif Afşin, konuyla ilgili yaptığı açıklama, “Karanlıkların arkasına saklanarak mesaj verdiklerini sananlar aldanmakta ve aldatmaktadır. Biz esnafımız için çıktığımız bu yoldan geri dönmeyiz. Bu kanunsuzların yakalayacağı gün yakındır. Devletimize olan inancımız tamdır. Zorbaların, şehir eşkıyalarının yaptıkları yanına kar kalmayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti hukuk devletidir. Suçluların cezalandırıldığı günleri en kısa zamanda görmeyi arzu ediyor mal ve can emniyetimi devletime emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ