HEVESİNİ KURSAĞINDA KOYMANIN BAŞKA ADI

TÜRKİYE’nin 100’üncü yılında GÖRMEDİĞİMİZ, DUYMADIĞIMIZ, YAŞAMADIĞIMIZ hiçbir olay, ENTRİKA, AFET, REZİLLİK, ŞANTAJ, MONTAJ, AHLAKSIZLIK kalmayacak gibi. İç ve dış mihraklar TOPYEKÛN saldırıda!

Aslında bugün seçim öncesi haftanın son yazısını kaleme alıp herkese “HAYDİ SANDIĞA” çağrısı yapacaktım. Ancak bir haftadır Cumhurbaşkanı Adayı MUHARREM İNCE’ye karşı dozu artan ŞANTAJLAR dün nihayete erdi.

MUHARREM İNCE, aday olduğu günden itibaren FETÖ ve CHP'lilerin saldırısına uğradı. Bunu kimse İNKAR edemez. İnce, linç sürecinde AHLAKSIZCA hedef alındı. Bir ara masadan kalkan MERAL AKŞENER’e yapılanların 10 mislisi kadar!

KUMPASLA ve KASETLE devrilen CHP'nin eski GENEL BAŞKANI kimdi? Hatırlayamayanlar, mitinglerde adından söz etmeyenlere ben hatırlatayım. ANTALYA’nın ÖZBEÖZ evladı DENİZ BAYKAL!

Bir süre önce deprem felaketinin acısının içinde vefat eden BAYKAL'ın kaseti çıktığında İSTİFA etti değil mi? O zaman CHP Milletvekili olan şimdinin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı KEMAL KILIÇDAROĞLU ne demişti?

Bazıları BALIK HAFIZALI olabilir ama ARŞİVLER yalan söylemez. Ben oradan alıp aktarayım size, “CHP'nin başına geçmek gibi bir niyetim yok. DENİZ BAYKAL'a ihanet etmem” demişti. Peki sonuç ne oldu? Hadi hafızanızı bir yoklayıverin. Bazen balık hafızalı olayım derken balık iyi geliyor beynin çalışmasına!

Ben onu bunu bilmem. Kim için, ne için, hangi zamanda ve nerde olursa olsun KASET KUMPASÇILIĞI, TEHDİT, ŞANTAJ ve MONTAJ yapmak; ADİLİK ve ŞEREFSİZLİKTİR. Hoş bunu bilseler bunları yapmazlardı ya.

Kendisine yapılmadığı halde yapılacak gibi TEPKİ gösterip başkasına yapılınca SES ÇIKARMAMAK ise yine bana göre Z kuşağının deyimiyle “DOUBLE” ahlaksızlıktır.

Yahu, TROL HESAPLAR İnce'ye KASET TEHDİDİ yaparken eskiden bu işlere karşı olduğunu söyleyen CHP liderinin sesi niye çıkmadı ki? Tabi “BAYKAL olayında çıkardı da ne oldu ki?” diyenlerinizi duyar gibiyim.

MUHARREM İNCE rahatsızlanıp programlarını iptal edince “Gel hacı abi gel CHP'ye deyip” KASET kumpasına karşı olduklarını niye açıkladılar? İşte bu sorunun cevabını HALİL İBRAHİM SOFRASI’nı kuranlar vermelidir. Çünkü SOFRA DAVETİ hakeza onlardan gelmiştir.

Benim anlamadığım, kendilerine kaset kumpası yapılınca “HURRAAAA” diye bağırıp çağıran CHP'liler miting meydanında ALİ YEŞİLDAĞ ve MUHAMMED YAKUT'un kasetleri için niçin ÇAĞRI yapar?

İnanın benim aklım DİMAĞIM almıyor böyle işleri CAHİL halimle! Lakin sahte ve montaj bir kaset ile İNCE’ye inceden inceye TEHDİDİ yaptılar. Muharrem İnce’ye çok ağır, çok çirkin ŞANTAJ yapıldı. “YAPILMADI” diyen varsa akıl tutulması yaşıyordur.

Gelin arşivlere bir kez daha bakalım. 10 Mayıs 2010’da DENİZ BAYKAL kaset komplosuyla CHP Genel Başkanlığı’nı bırakmak zorunda kaldı. Aradan 13 koca sene geçti amma unutulmadı! BALIK HAFIZALILAR hariç.

Yine arşivlere bakalım. 10 Mayıs 2023. Muharrem İnce KASET KOMPLOSUYLA adaylıktan çekilmek zorunda kaldı. YÖNTEM aynı. ORTAK akıl aynı. TARİH aynı. Bu kadar tesadüf bir arada olamaz.

Dün İNCE’yi canlı yayında dinlerken SATIR aralarında çok ince mesajlar verdi. Kim NEYİ anladıysa anlamıştır. Satır aralarını iyi okuyanlar İNCE mesajları da çok iyi anlayacaktır.

Bana göre MUHARREM İNCE artık SİYASET yapmayı düşünmez. LAKİN siyasetçi boyun eğmez, siyasetçi DİRENÇLİ olur, siyasetçi böyle ALÇAKLIKLARA karşı pes etmez, etmemeli. Kendine güvenenlerin heveslerini kursaklarında bırakmamalı!

Şimdi, DENİZ BAYKAL gitti, MERAL AKŞENER masaya döndü, MUHARREM İNCE adaylıktan çekildi. Fakat onca KUMPASA, TEHDİDE, ŞANTAJA ve ALÇAKLIĞA ve benzeri saldırılara karşı RECEP TAYYİP ERDOĞAN boyun eğmeden yoluna devam etti.

Şimdi bana kalkıp “AK PARTİLİ” diye YAFTA yapıştırmaya kalkışmayın. Beni o veya şu parti İLGİLENDİRMİYOR.

Bak kardeşim; ZORBALIK, AHLAKSIZLIK, KASETÇİLİK, FETÖ yöntemi, ajanlık, haysiyet cellâtlığı, pornoculuk, nefret, eşkıyalık, KUMPASÇILIK kazandı. Sonunda yine kaybeden biz olduk. İNSANLIK KAYBETTİ.

Bu saatten sonra seçimi kim kazanırsa kazansın öncelikle bu sorunları ortadan kaldırmalı. Yoksa HEVESLER kursaklarda bırakılmış, İNSANLIK kaybetmişken gerisi TEFERRUAT olur.

 

HAYDİ SANDIĞA!

ANTALYA’da mitingler yarın MHP Lideri DEVLET BAHÇELİ’nin mitingi ile sona erecek. Benim o veya şu BİRİNCİ oldu dememe gerek yok. Gören gözler kimin meydan galibi olduğunu açıkça görmüştür.

Şunun şurasında sandığa gitmeye 48 SAAT kadar bir zaman var. Yani PAZAR günü sandığa gidip; geleceğimizi, gelecek 5 yılımızı belirleyeceğiz. Öyle SANDIĞA gitmemezlik yapmayalım.

Oy kullanmak zorunlu görünmese bile vatandaşlık görevi. ŞAYET sandığa gitmeyip oyumuzu kullanmazsak bir daha kimseyi ELEŞTİRMEYE, a veya b partisi için yakınmaya hakkımız olmaz.

Her seçmen gibi, benim de bir OYUM var. Eşim ve kızım da oy kullanacak. Herkesin kafasında kime oy vereceğine dair bir FİKİR var. Ömrüm boyunca GİZLİ SAKLI işim hiç olmadı.

BAŞI DİK, alnı açık bir gazeteciyim. Hala evimden işime, işten evime gider gelirim. Bu sade yaşantımla da MUTLUYUM ben. Ancak tek gizlediğim şey AİLE MAHREMİYETİM ve hangi partiye OY kullandığımdır.

Şimdi oy kullanırken ailenizi düşünün. Oy kullanmak, TÜRKİYE’nin BEKASI ve ailenizin geleceğine YÖN VERMEK demektir.

PAZAR günü oyunuzu kullanın mutlaka. Kim için? Türkiye’nin bekası ve aileniz için. Bunun için “HAYDİ SANDIĞA” diyorum. “OYUNA SAHİP ÇIK” diyorum. Seçim sonuçları şimdiden ülkemize, hepimize, ailemize ve çevremize hayırlı olsun.