HERKESİN ANLAYACAĞI ŞEKİLDE ANLATIYORUM

HERKESİN ANLAYACAĞI ŞEKİLDE ANLATIYORUM

İlkokul yıllarımda bir konuyu anlayamadığımızda öğretmen bizleri çağırır, karşısına oturtur, bak şimdi bir salağa anlatır gibi anlatayım sizlere derdi. Öğretmenim böyle deyince tabi ki bizde salak olmadığımızı kanıtlamak için pür dikkat dinlerdik ve o konuyu tam olarak anlardık.  
Dün yine her zamanki gibi CHP Antalya’nın hedef saptırma, yakalanma içgüdüleri ile karşılaştık. SHP Kökenli CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ın bu kez Menderes Türel’e saldırmasını karalama kampanyasını gördük.  ‘Şecaat arz ederken merd-i kıpti sirkatin söyler’ misali  
Sosyal medyadan açıklama yaptı:  
“Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek hastanede yatarken, eski belediye başkanı Türel gülümseyerek hizmet kıyaslaması paylaşımı yapıyor. Ne zaman böyle olduk! Böyle bir zamanda böylesi bir paylaşım ahlaka, gelenek ve göreneklerimize, evrensel insanlık değerlerine sığar mı? Diyecek kelime bulamıyoruz. Yazıklar olsun!”  
Oysaki Menderes Türel, sosyal medyada hemen hemen her gün yeni bir akımla ortaya çıkıyor. Son olarak bazı kişiler yıllar önceki fotoğraflarını güncel fotoğraflarıyla karşılaştırarak paylaşmaya başladı.  Menderes Türel de kendi fotoğraflarını değil, 2004-2009 ve 2014-2019 yılları arasında Antalya’da imza attığı hizmetlerin fotoğraflarını paylaştı.  Paylaşımda yazan tarihler her şeyi anlatıyor.  
Burada Muhittin Böcek ile ilgili bir şey yok. Bir yazı yok. Böcek ile ilgili olması için Boğaçayı Antalya Projesi’nin yeni resmini koymuş olsa, Boğaçayı’nın şimdiki bakımsız halini paylaşmış olsa, derim ki evet yanlış yapılmış.  Oysaki 2019 paylaşımda Türel, özellikle dikkat etmiş 2019’ son tarihini atmış...  
Yani burada Böcek ile ilgili bir şey yok.  
Nusret Bayar’ın kendi Belediye Başkanı’nın hastalığında kamuoyuyla herhangi bir paylaşımı yoktu. Sadece Böcek normalleşmeye başladığından 11 gün sonra paylaşım yapması gözlerden kaçmadı. Bu da başka iddiaları da beraberinde getirdi.  İddiaya göre aralarının iyi olmadığı bilinen, CHP İl Başkanı Nusret Bayar’ın da bir toplantı düzenleyerek Böcek sonrası Büyükşehir’i dizayn etmeye çalıştığı, CHP içinde fısıltı olarak konuşuluyor. Nusret Bayar, kendisini o koltuğa getiren kişiyi mi korusa? Kendi yaptığı yanlışları mı kapatsa? Bilemiyor artık.
Nusret Bayar Muhittin Böcek’i bu kadar düşünüyorsa Böcek sonrası rakı masalarında, yemekli toplantı yapanlara bir tek kelime söyleyemiyor. Nusret Bayar,  kimi kurtaracak karar veremedi.  Bayar, geçtiğimiz günlerde HDP ile Antalya’da kol kola eylem yaptı. Eylemde kimler vardı? Nusret Bayar kimler ile kol kola idi? HDP Antalya vekili Kemal Bülbül ve diğer HDP’li vekiller Saruhan Uluç, Remziye Tosun, Hüseyin Kaçmaz. Nusret Bayar bu eylemde terörist posterleri altında poz vermekten bile çekinmedi.  
CHP Antalya il başkanı bundan hiç mi rahatsız olmuyor?  Hani bir atasözü var ya; Bana Arkadaşını Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim. Diyeceğim O ki; Hayatta en kolay şey nedir diye sorulsa, cevabı ‘başkasını suçlamak’ olacaktır.  
Kişinin kendi vicdanını kanırtan sorundan kurtulmanın biricik yoludur, başkasını eleştirerek sorumluluktan kaçınmak. CHP Antalya İl Başkanı  Nusret Bayar ve yönetimi Muhittin Böcek’i bu kadar düşünüyorlar mı? Yoksa Böcek’in hastalığı üzerinden, bir şeyleri mi gizlemeye çalışıyorlar ?  
Bayar, şimdi de Menderes Türel'i hedef alıyor... 
Ne yaparsanız yapın! Şunu tüm Antalya görüyor ki AK Parti hükümeti ve Menderes Türel başta devletin tüm olanaklarını kullanarak Muhittin Böcek yaşasın diye, gayret gösteriyor. 
Ankara'dan özel uçaklar ile ilaç, cihaz her türlü yardım geldi. Akdeniz Üniversitesi’ne bizzat Muhittin Böcek ile ilgilenme emri verildi. Bu süreçte Nusret Bayar hep izledi. Antalya’da halk arasında konuşulan ise; “CHP'liler Böcek ölsün diye bekledi.” “Ak Partililer, Böcek yaşasın diye devletim tüm olanaklarını sundu.”
 Bilmem anlatabildim mi?