HENTBOLDE BURUK VEDA

Antalyaspor Kulübü Derneği’nde yapılan seçimin ardından Emin Hesapçıoğlu’nun yerine başkanlık koltuğuna oturan Aziz Çetin, tercih ettiği listeyle birlikte kulüp içerisinde de bazı değişiklikler yaşanırken, 9 yıldır hentbol şube sorumluluğu görevini üstlenen Hakan İrban, liste dışında kaldı.

Sadık Çetin SADAK

Yaşanan gelişmelerine ardından görevine veda eden Hakan İrban, yazılı bir açıklama yaparak bugüne kadar ortaya koydukları başarıyı ve şubenin son durumunu anlattı.  Hentbol takımının 2012-2013 sezonunda Hasan Akıncıoğlu başkanlığında kurulduğunu, ancak Akdeniz Üniversitesi tarafından yönetildiğini hatırlatan İrban, “2013-2014 sezonunda Akdeniz Üniversitesi çekildi ve şube Antalyaspor Kulübü Derneği himayesi altında faaliyetlerini sürdürmeye başladı. Şahsen Antalyaspor çatısı altında ilk günden bu sezon sonuna kadar hentbol şubesinin Antalyaspor ismi ile yaşaması için elimden geleni yapmaya çalıştım. Sportif olarak Antalyaspor’u 3 kez Avrupa kupalarına katılmasını sağladık. Her sezon bütçemizi aşmamaya özen gösterdik. Geriye dönük anlaşmazlığa düşüp mahkemeye veren oyuncular dışında hiçbir sporcu, antrenör borcu bulunmuyor. Hentbol federasyonu ligde olmamız adına her sezon desteklerini sergiledi.

"ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Görev aldığı dönemde kulüp başkanlarından da destek aldıklarına, dikkat çeken İrban, “En büyük ve en fazla desteği Ali Şafak Öztürk’ün zamanında yaşadık. Ali Yılmaz’ın Antalyaspor Vakıf başkanlığı döneminde de önemli destekleri olmuştu. Antalyaspor Hentbol şubesinin devamı için de elimden gelen desteği vereceğimin bilinmesini isterim” sözlerine yer verdi.