HENTBOLDA DEĞİŞİM

Antalyaspor Kulübü Derneği’nde başkanlık Emin Hesapçıoğlu’ndan Aziz Çetin’e geçerken, yeni yönetimde yer verilen isimlerle birlikte hentbol şubede de büyük bir değişim yaşanacak. 9 yıldır Süper Lig’de yer alan Antalyaspor Hentbol Takımı’nın şube sorumluluğunu yapan Hakan İrban, yeni yönetim ve kurullarında yer almadı.

Gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele verecek Kırmızı-Beyazlılarda Hakan İrban görevine veda ederken, hentbol şubenin başına geçecek en yakın isim olarak Levent Küçükçolak öne çıkıyor. Hentbol camiasından gelen ve bir dönem Türkiye Hentbol Federasyonu yönetiminde de yer alan Küçükçolak’ın atacağı adımlar merakla bekleniyor.

O İSİMLER DE YOK

Antalyaspor Kulübü Derneği’nde Hakan İrban’ın yanı sıra listede yer almayan iki isim daha dikkat çekti. Görevi Aziz Çetin’e devreden Emin Hesapçıoğlu, veda konuşmasında, “Antalyaspor Store’un, önceki yıla göre cirosu 5 kat arttı” diyerek teşekkür ettiği Ersan Göbelek yeni yönetimde yer almadı. Göbelek ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu yedek listesinde yer alan İbrahim Kasapoğlu’nun da yine listede olmaması dikkat çekti.

HABER MERKEZİ