HEM SAHADA HEM MASADA BAŞARI

Süper Lig lideri Alanyaspor, bu sezon ortaya koyduğu performansla adeta parmak ısırtıyor. Saha içerisinde fark yaratan Turuncu-Yeşilliler, masa başında da başarı sağlayarak bütçeyi yaklaşık 2 milyon Euro düşürdü

Geçtiğimiz sezon ligi 5. sırada tamamlayarak tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılma hakkı elde eden Alanyaspor, bu sezon da aynı başarılı çizgiyi korumaya devam ediyor. 8 haftası geride kalan Süper Lig'de 1 maçı eksik olmasına karşın liderliği elinde bulunduran Turuncu-Yeşilliler, masa başında da başarılı hamleleriyle alkış alıyor.

BONSERVİSİ DÜŞÜK TUTUYOR

Geçtiğimiz sezonki kadrodan Papiss Cisse, Junior Fernandes, Fabrice N'Sakala, Welinton gibi isimlerle yollarını ayıran Alanyaspor, maaş bütçesini de düşürerek önemli bir başarıya imza attı. Turuncu-Yeşillilerin; Khouma Babacar, Davidson, Bareiro, Moubandje gibi öne çıkan transferlere rağmen bütçenin düşürüldüğü öğrenildi. Özellikle kiralık gelen ve bonservis ödenmeyen oyuncular sayesinde bu başarıyı elde eden Antalya ekibinin, geçen sezonki kadrosunda en yüksek maaş alan oyuncular olarak Papiss Cisse ve Junior Fernandes dikkati çekiyordu.

13'TEN 11'E DÜŞTÜ

Bütçeyi 2 milyon Euro civarında düşürdüğü öğrenilen Alanyaspor'un, geçtiğimiz sezon 13 milyon Euro civarında yapılan harcamayı, bu sezon ise 11 milyon Euro'da tutacağı ifade edildi.

KORAY GEÇGEL