HEDEFSİZ'LİG'

Kayserispor'u mağlup ederek kötü gidişata son veren Antalyaspor'da ligde yaşanan hedefsizlik en büyük sorun olarak öne çıkarıldı. Türkiye Kupası'nda oynanacak final öncesi, Kırmızı-Beyazlıların lige tekrar konsantre olamaması ortaya koyulan performansı düşürdü.

Türkiye Kupası'nda final biletini aldıktan sonra çıktığı maçlarda kazanmakta zorlanan Antalyaspor'da yaşanan konsantrasyon kaybı, ligde bir hedefin ortaya koyulamamasına bağlandı. Kayserispor'u 1-0 mağlup etmesine karşın oynanan futbol beğenilmezken, Teknik Direktör Ersun Yanal, hedefsiz kalmanın takım için çok zor olduğunu söyledi. Kayseri maçında kırılma anlarının yaşandığını ifade eden deneyimli futbolcu, "İyi bir gidişat yakalmıştık. Kazanıyorduk, kazanamadığımız maçları kazanmaya çok yakın bir şekilde berabere kalıyorduk. Kupada finale yükselince ve yenilmezlik serisi kaybedilince hedefsizlik yaşandı. Bu tür maçları oynamak çok zor. Sakat oyuncuların dönmesiyle daha iyi olacağız. Genç oyuncuları da takviye edeceğiz" dedi.

"GENÇ OYUNCULARI KAZANACAĞIZ"

En büyük hedeflerinin genç oyuncuların kazanılması olduğunu söyleyen Yanal, "Kudriashov Boffin, Podolski, Nuri gibi isimler takıma çok büyük karakter katıyor. Genç oyuncularımız var. Bu sezonun sonuna yetişecek oyuncularımız var. Ali Eren, Mert, Fehmi süre alacaklar. Omar da zaman alıyor. Bahadır ve Ufuk da geliyor. Antalyaspor uzun süre bu oyunculardan fazlasıyla yararlanacak ve Türk futboluna armağanı olacak" diye konuştu.

"ÇOK FAZLA KUPAYI DÜŞÜNDÜK"

Antalyaspor'un deneyimli eldiveni Ruud Boffin de takım içerisinde yaşanan hedefsizliğe dikkat çekti. Kayserispor maçına kötü başladıklarına vurgu yapan başarılı kaleci, "İlk 20 dakika istediğimiz oyun olmadı. Sonra toparladık ve maçı iyi bitirdik. Bu aralar çok fazla kupayı düşündük. Tam konsantre olamadık. Lig çok önemli" diye belirtti.