HEDEF YİĞİDOLAR

Son 3 maçında 2 yenilgi gören Antalyaspor, 7 haftadır kaybetmediği evinde Sivasspor'u ağırlıyor. 19.00'da başlayacak mücadelede Özgür Yankaya düdük çalacak.

Süper Lig'in 33. hafta mücadelesinde Antalyaspor, Sivasspor'u ağırlayacak. Geçtiğimiz haftayı Ankaragücü yenilgisiyle kapatan Akrep, Yiğidolara karşı mutlak galibiyet hedefliyor. Antalya Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak mücadelede düdük Özgür Yankaya'da olacak.

EVİNDE KAYBETMİYOR

Antalya Stadyumu'nda oynanan son 7 maçta Kırmızı-Beyazlılar yenilgi görmedi. Evindeki son yenilgisini 6-0'lık skorla Hatayspor  karşısında alan Akrep, sonrasında çıktığı 7 maçta 2 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti. Bu süreçte Karagümrük ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u deviren Akrep; Trabzonspor, Beşiktaş, Yeni Malatyaspor, Başakşehir ve Kasımpaşa ile berabere kalarak 11 puanı hanesine yazdırdı.

ANTALYA'DA SİVAS GÜLÜYOR

Antalyaspor ile Sivasspor arasındaki rekabette deplasman takımlarının sonuca daha kolay ulaşması dikkat çekiyor. Bugüne kadar Antalya'da 35 kez karşı karşıya gelen iki takımdan Sivasspor 14, Antalyaspor ise 11 kez kazandı. 9 mücadelede ise eşitlik bozulmadı.

SON 5 MAÇTA YENİLGİ YOK

İki takım arasında oynanan son 5 maçta ise Antalyaspor yenilgi yüzü görmedi. Ligde 2, Türkiye Kupası'nda da 3 kez karşılaşan iki takımdan Antalyaspor, 2 galibiyet ve 3 beraberlik almayı başardı. Akrep, Yiğidoları iki yıldır Türkiye Kupası'ndan eleyerek de dikkat çekiyor.

NURİ, HAKAN VE ORGILL YOK

Antalyaspor'da zorlu mücadele öncesi orta sahada önemli eksikler bulunuyor. Gökdeniz Bayrakdar'ın yanı sıra Ankaragücü maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Nuri Şahin ve aynı maçta sakatlanan Hakan Özmert, zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın bu ikilinin yerine Doğukan Sinik ve Bünyamin Balcı'ya görev vermesi bekleniyor. Akrep'te sakatlığı gerekçesiyle Ankaragücü mücadelesinde yer almayan Dever Orgill ile Ersan Gülüm de kadroda yer almayacak. Ankaragücü maçında sakatlanan Veysel Sarı'nın ise önemli bir durumu bulunmazken, şans verilmesi halinde forma giyebileceği öğrenildi.

GÖKDENİZ ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Ümit Milli Takım maçında sakatlanan Antalyaspor'un genç yıldızı Gökdeniz Bayrakdar, çalışmalara başladı. Kırılan köprücük kemiğinden ameliyat olan genç futbolcu, salonda çalışmalarını sürdürüyor. Başarılı futbolcunun Mayıs ayının ilk haftasına kadar hazır olması bekleniyor.

 

Hakem: Özgür Yankaya

Antalyaspor

Teknik Direktör: Ersun Yanal

Boffin

Omar Imeri

Veysel Sarı

Naldo

Kudriashov

Bünyamin Balcı

Fredy

Doğukan Sinik

Sidney Sam

Amilton

Podolski

 

Sivasspor

Teknik Direktör: Rıza Çalımbay

Ali Şaşal Vural

Uğur Çiftçi   

Camara   

Ahmet Oğuz   

Cofie  

Robin Yalçın   

Hakan Arslan   

Fajr  

Boyd

Gradel

Yatabare

 

Saat: 19.00

Stadyum: Antalya

Yayıncı: Bein Sports

 

TALİP GÖKHAN YÜMSEL