Hedef 3 transfer

Transfer sezonunun kapanmasına kısa süre kala Antalyaspor’da tahtanın açılması için yoğun bir mesai harcanıyor. Zymer Bytyqi ve Britt Assombalonga’dan doğan borçlar nedeniyle transfer engeli bulunan Kırmızı-Beyazlıların, bu sorunu aşması halinde lisansı çıkarılamayan Andros Townsend ile birlikte orta sahaya ve savunmanın soluna hızlı şekilde transfer yapılacak.

Transfer sezonuna tahtası kapalı olarak giren Antalyaspor, transfer engelinin kaldırıldığı 7 günde 8 ismi birden renklerine bağlarken, sözleşme imzalanan Andros Townsend’in ise lisansı henüz çıkarılamadı. Takımla birlikte antrenmanlarda yer alan İngiliz futbolcunun gözü, FIFA’dan gelecek haberde…

YOĞUN MESAİ

Zymer Bytyqi ve Britt Assombalonga’ye olan borçlar nedeniyle transfer tahtası kapalı olan Antalyaspor, bu engeli aşmak için yoğun mesai harcarken, bu sorunun halledilmesi halinde Townsend’in lisansını çıkaracak. Kırmızı-Beyazlılarda transfer engelinin aşılması halinde imzalar, Townsend’le de sınırlı kalmayacak.

SOL BEK VE ORTA SAHA

Teknik Direktör Alex de Souza’nın raporu doğrultusunda en az 2 takviye daha yapmayı planlayan Akrep, bu konudaki görüşmelerini de sürdürüyor. Kaynak yaratılması halinde hızlı hareket edebilmek için transfer görüşmelerini sürdüren Akrep, sol bek ve orta sahaya takviye yapmak için temaslarına devam ediyor.

ELİNİ ÇABUK TUTMASI GEREKİYOR

Türkiye’de transfer sezonu 13 Eylül Cuma günü kapanmasına rağmen, Antalyaspor için bu süre daha da kısıtlı. Hali hazırda Zymer Bytyqi ve Britt Assombalonga’dan dolayı transfer tahtası kapalı olan Antalyaspor, bu iki futbolcuyla görüşmelerini sürdürürken, Deni Milosevic ve Sagiv Jehezkel’den gelecek cezalar sebebiyle de elini çabuk tutmak zorunda. Öte yandan Kırmızı-Beyazlıların davasını geri çekmesi için anlaşma yolu aradığı Zymer Bytyqi’nin geri adım atmadığı da gelen haberler arasında.