Hedef Hatayspor
İlk hafta alınan Göztepe beraberliğinin ardından Beşiktaş deplasmanından puansız dönen Antalyaspor’da gözler Pazar günü oynanacak Hatayspor mücadelesine çevrildi.

İlk hafta alınan Göztepe beraberliğinin ardından Beşiktaş deplasmanından puansız dönen Antalyaspor’da gözler Pazar günü oynanacak Hatayspor mücadelesine çevrildi.
Beşiktaş’a karşı zor bir maçı geride bıraktıklarını söyleyen Teknik Sorumlu Mehmet Aurelio, ilk galibiyet için Hatayspor karşısına çıkacaklarını söyledi. İlk dakikada Beşiktaş’a karşı öne geçtiklerini, ancak bu üstünlüğü koruyamadıklarını belirten Aurelio, “Elimizden geleni yaptık. Beraberlikten sonra da fırsatlarımız oldu. Geri dönme şanslarımız da oldu ama böyle bir zor deplasmanda zor bir takıma karşı oynamak kolay olmuyor. Sonuç olarak 3 ve 4. golü yedik ve bu şekilde bitti. Bundan sonra Hatayspor maçına odaklanacağız” dedi. AA
Son 5 haftadan puan çıkaramayan Alanyaspor, Samsunspor karşısında hayati bir galibiyete imza attı. Karadeniz ekibini 1-0 mağlup eden Turuncu-Yeşillilerde bir de penaltı atışı kurtaran Ertuğrul Taşkıran galibiyetin kahramanı oldu.
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret etti.
Antalyaspor takımının genç sporcusu Büşra Daşkın,U22 Genç ve Yıldız Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Yıldızlar 46 Kilogramda mücadele ederek, yarı finale yükseldi.
Bölgesel Amatör Lig 6 Grup’ta sezon sonu yaklaşırken, dev maçta Manavgat Belediyespor, Eskişehirspor’u ağırladı. Eskişehirspor’un kazanması halinde şampiyonluğunu garantileyeceği maçta Manavgat Belediyespor 1-0 ile kazanarak şansını son iki haftaya taşıdı. 35’inci dakikada Turgay Tiryaki’nin penaltıdan kaydettiği golle 3 puana ulaşan Manavgat Belediyespor, rakibine bir adım daha yaklaştı. Bu sonucun ardından Manavgat Belediyespor 59 puana ulaşırken, Eskişehirspor ise 61 puanda kaldı.
Antalyaspor yüzme takımının genç sporcusu Tuğba Yıldız, Türkiye rekorunu kırarak “rekortmen” unvanının yeni sahibi oldu.
Antalyaspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Thalisson Kelven, Kırmızı-Beyazlılara transfer sürecinden bahsetti. Antalyaspor’a gelerek hayallerine ulaştığını söyleyen Brezilyalı, aynı zamanda korku yaşadığını da söyledi.
Antalyaspor’un sezon başında CSKA Moskova’dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Adolfo Gaich’e ülkesi Arjantin’den talip çıktı.
Dünyanın dört bir yanından gelen geleceğin yıldız futbolcuları, 16-20 Nisan tarihleri arasında Antalya Belek’te düzenlenen Selectum Junior World Cup Antalya (JWCA) için bir araya geldi. Çocuk futbolunun en prestijli organizasyonları arasında gösterilen bu dev etkinlik, bu yıl ikinci kez gerçekleşiyor. Ancak bu yılki turnuva, yalnızca bir spor etkinliği değil; bugüne dek dünya genelinde bu kadar fazla ünlü takımın katıldığı başka bir çocuk futbol turnuvasının düzenlenmemiş olmasıyla da tarihe geçiyor.
Süper Lig’in 32.haftasında oynanacak Alanyaspor – Samsunspor maçını Atilla Karaoğlan yönetecek.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün’den transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor A.Ş.’ye dikkat çekecek bir uyarı geldi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz