HEDEF BÜYÜDÜ

Geçen sezonun son haftalarına kadar düşme korkusu yaşayan Serik Belediyespor, yeni sezonda iddialı bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı. TFF 1. Lig’de 2 kez şampiyonluk yaşayan Cüneyt Dümlupınar’a takımı emanet eden Antalya ekibinde Sportif Direktör Çağrı Arslan, hedeflerinin play-off olacağını söyledi.

Geçtiğimiz sezonu düşme korkusuyla geçiren Serik Belediyespor, yeni sezon öncesi iddialı bir kadro oluşturmak için yoğun mesai harcıyor. İbrahim Şahin’in başkanlık koltuğuna oturmasıyla yeni bir yapılanmaya giden Serik Belediyespor, sportif direktör ve teknik direktörünü belirlemesinin ardından transfer çalışmalarına başladı. Teknik direktörlük koltuğuna Cüneyt Dumlupınar’ı oturtan Serik Belediyespor’da Sportif Direktör Çağrı Arslan, gelecek sezon hedeflerinin play-off olacağını söyledi.

BÜYÜK VİZYON

Cüneyt Dumlupınar’ın önemli bir teknik adam olduğuna vurgu yapan Arslan, “Serik Belediyespor Başkanı İbrahim Şahin ve yönetim kurulu, 1. Lig’de 2 kez şampiyon olmuş Cüneyt Dumlupınar’ı göreve getirerek vizyonunu ortaya koydu. Puan ortalaması 2.2’nin üzerinde. Uzun vadeli bir planlama yaptık ve Cüneyt Hoca ile birlikte Serik Belediyespor’un hedefinin ne kadar büyük olduğunu gösterdik” diye belirtti.

ANTALYA VE ALANYA’DAN 8 FUTBOLCU

Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da bilgi veren Çağrı Arslan, Antalyaspor ve Alanyaspor ile birlikte hareket ederek, yarışmacı ve yetiştirmeci bir takım olmak istediklerini söyledi. Her iki takımın alt yapı yetkilileriyle de fikir alış verişinde bulunduklarını belirten Arslan, “Antalyaspor’dan 5, Alanyaspor’dan da 3 futbolcu belirledik. Bu futbolcular ile ilgili karar, kampa götürüldükten sonra verilecek. Bunun dışında 6-7 transfer daha yapmak istiyoruz. Piyasa yüksek olduğu için acele etmeyeceğiz. İnce eleyip sık dokuyoruz” sözlerine yer verdi. Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın da kendilerine ciddi bir destek verdiğini belirten Arslan, “Futbolu çok seven Belediye Başkanımız var, bize desteği büyük” ifadelerini kullandı.

TEMMUZDA TOPLANACAKLAR

12 Temmuz Salı günü yeni sezon hazırlıkları için bir araya geleceklerini belirten Çağrı Arslan, kamp çalışmalarını 3 etap olarak gerçekleştirmek istediklerini belirtti. Yer konusunda henüz net kararın verilmediğini aktaran Arslan, yüksek olasılıkla Bolu’da çalışmaların yapılacağına vurgu yaptı.