HEDEF BELİRLENDİ: ŞAMPİYONLUK

Süper Lig'deki ilk 5 iddiasını sürdüren Alanyaspor'da Teknik Direktör Çağdaş Atan, gelecek sezon için kolları sıvadı. Genç teknik adam, yeni sezonun hazırlıklarına başladıklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olacağını söyledi.

Sezonun ikinci yarısında puan olarak büyük düşüş yaşayan Alanyaspor'da Teknik Direktör Çağdaş Atan, gelecek senenin hesabını yapmaya başladıklarını söyledi. 2021-2022 sezonuna şampiyonluk hedefiyle başlayacaklarını vurgulayan Çağdaş Atan, "Kendimizi seneye hazırlamaya çalıştık, çünkü aklımızda şampiyonluk var. Oyuncularımızı da görüyoruz iyi reaksiyonlar veriyorlar" dedi.

"BERKAN'IN DEĞERİ 4-5 MİLYON EURO"

Gelecek sezonun hesaplarını yapmaya başladıklarını ifade eden Çağdaş Atan, "Berkan çok iyi pozisyonlara giriyor bizi sevindiriyor bazen kaçırıyor ama oralarla yeni tanışıyor. Bizim için 4-5 milyon Euro'luk bir oyucu. Bunlar Alanyaspor için kazanç. O'nun arkasından Umut'u, Ahmet'i, Fatih'i getirmek istiyoruz hem üreten hem de rekabetçi bir takım olmak istiyoruz. Dinamizmimizle başka oyuncularla, Umut’a, Efkan'a şans vermeye başladık" diye belirtti.

BAKASETAS HASRETİ

Devre arasında Trabzonspor'a transfer olan Anatasios Bakasetas'ın eksikliğini hissettiklerini belirten Atan, "Bakasetas gittikten sonra ilk 5'i bizim için hayal olarak görenler vardı. Rakiplerimizin önünde 3-4 puan avantaj yakaladık. İlk yarıda biten kadroyla devam etseydi şuna daha farklı pozisyonda olurduk. Antalyaspor dışında diğer tüm takımlar kadrolarını güçlendirdiler. Biz aksine Bakasetas’ı kaybettik. Biz Bakasetas varken bir iki oyuncu almayı düşünürken gittikten sonra oyuncu almadık. Tabii ki kulübün ekonomik politikası ve saygı duymak zorundayız bu konuda serzenişimiz olmadı. Önde çok kaliteli oyuncu kaybettik bir de onu rakibimize verdik. Bizden hem Bakasetas’ı aldılar hem de yerimiz aldılar. Biz bunu başka şeylerle kapatmaya çalıştık" dedi.

SADIK ÇETİN SADAK