HEDEF BELİRLENDİ 300 BİN ZİYARETÇİ

'Sizin Oraların Nesi Meşhur' ve 'Bir Adımda Anadolu' sloganlarıyla düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX), kapılarını yarın açıyor. Fuarda 81'e yakın ilden 10 bine yakın çeşit ürün sergilenecek. YÖREX’i düzenleyen Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, “Geçtiğimiz yıl pandemi bize engel oldu. Bu yıl hedefimiz 300 bin ziyaretçi” dedi.

ATB Başkanı Ali Çandır, Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) Antalya Temsilciliği üyeleriyle yaptığı buluşmada, 20-24 Ekim tarihleri arasında bu yıl 11'inci kez YÖREX'in kapılarını açacağını belirtti. YÖREX’te salgın koşullarını gözeteceklerini belirten Başkan Çandır, "11.YÖREX salgın kurallarına uygun bir biçimde düzenlenecek. Maske, mesafe ve hijyene dikkat edilecek. ANFAŞ Fuar Merkezi girişinde HES kodları sorgulanacak. Aşı olmayanlardan son 48 saati kapsayan PCR testi istenilecek. Özetle kimseyi riske atmadan kurallara uygun bir fuar olacak. Bu konuda herkesin içi rahat olsun” diye konuştu.

HERKESİ DAVET ETTİ

Çandır, "Atalarımızdan bizlere emanet, bizlerden ise çocuklarımız ve gençlerimize miras kalacak olan yöresel ürünlerimizi görmek, tatmak ve hissetmek için YÖREX'e davet ediyorum. Özellikle çocuklarımızın YÖREX'i görmesini arzu ediyorum" dedi. ATB Başkanı Ali Çandır, YÖREX'e destek veren başta TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere tüm oda ve borsalara, kalkınma ajanslarına, yerel yönetimlere, kooperatiflere, üreticilere teşekkür etti.

YÖREX'E GİRİŞ ÜCRETSİZ

ANFAŞ Fuar Merkezi'nde 10 bin metrekare alanda düzenlenen YÖREX'e herkesi davet eden Çandır, fuara girişin ücretsiz olduğunu vurguladı. Çandır, YÖREX'in sabah 10.00- 20.30 saatleri arasında ziyarete açık olduğunu bildirdi.