25 HAZİRAN DOLAR/TL GÜNE NASIL BAŞLADI?

Yatırımcıların özellikle son dönemde yakından takip ettiği Dolar TL fiyatı 25 Haziran 2021 tarihine yani bugüne bir önceki kapanış değerine oranla yüzde 0,02 değişiklikle başladı. Dün kapanışı 8,7178 TL seviyelerinden yapan Dolar TL fiyatı gün içerisinde 8,7093 TL seviyelerinde seyrediyor. Bu seyre göre dünkü kapanışa oranla yüzde -0,1 kadar bir değişiklik söz konusu. Bugün Dolar ne kadar? Dolar fiyatı ile ilgili güncel yorumlar, analizler ve grafikerle dolu haberimizi sizin için hazırladık.

Bugün 25 Haziran 2021 tarihinde Dolar fiyatının kaç para olduğunu birçok yatırımcı merak ediyor. Biz de haberimizde bugünkü Dolar fiyatını saat saat yazdık. Dünyada ve Türkiye'de yaşanan son gelişmelerden sonra Dolar bugüne 8,7196 TL gibi bir değer ile başladı. Dünkü kapanış değeri olan 8,7178 TL fiyatlamasına göre 0 TL fiyat değişikliği ile bugüne başlamış oldu. Bunu da yüzde olarak hesaplarsak %0,02 değerine takabul ediyor. Dolar fiyatının gün içerisinde de geldiği nokta ile ilgili değerleri mutlaka haber içerisinde sizlerle paylaşıyor olacağız.

Türkiye ve Dünya'da yaşanan gelişmelerden sonra Dolar TL fiyatlarında küçük de olsa hareketlenme yaşandı. Yatırımcıların şuan en yakından takip ettiği yatırım araçlarının başında olan Dolar fiyatının bundan sonraki süreçte yükselip yükselmeyeceği merak konusu. Dolar ekonomi veritabanımızdan aldığımız son verilere bakıldığında (25 Haziran 2021 05:06) bugün şuan itibariyle 8,7093 TL seviyelerinden işlem görüyor. Yaklaşık olarak dünkü kapanışa göre hesap yapıldığında -0,01 TL değişikle güne başlayan Dolar TL fiyatının gün sonunda ne kadar olacağını da yine buradan okuyabilirsiniz. Dolar değişikliklerine göre gün içerisinde sürekli içeriklerimizi güncelliyor olacağız.

HABER MERKEZİ