Hayvan ve doğa dostlarından destek

Antalya’da hayvan ve doğa dostları, Kepezaltı Hayvan Bakımevi’ndeki kedi ve köpeklerin bakımına destek için geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da kampanya başlattı.

Antalya’da hayvan ve doğa dostları, Kepezaltı Hayvan Bakımevi’ndeki kedi ve köpeklerin bakımına destek için geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da kampanya başlattı
 
Sosyal medya üzerinden yürütülen kampanya kapsamında 'Birlikte yaşadığımız canlılara ve doğaya dost olalım' sloganıyla hayvanların ihtiyacı olan çeşitli ürünler Kepezaltı Hayvan Bakımevi'ne teslim edilecek. Kampanyanın yürütücülerinden Evrim Çetiner, 27 Şubat Cumartesi gününe kadar kuru ve ıslak mama, kafeslerin altına sermek ve yaralı hayvanları sarmak için gazete, battaniye, çarşaf, nevresim, havlu, halı karton kutu, kilim, serum, göz kremleri, pomat gibi eksiklerin toplandığını söyledi.
 
Barınak ziyareti
Barınakta hayvanlara karşı vefalı bir çalışma sergilendiğini, ancak bazı eksikler nedeniyle hayvan ve doğa dostları olarak destek olmak istediklerini söylen Çetiner, kampanyaya Facebook üzerinden 'We Living Together' sayfası aracılığıyla destek verilebileceğini kaydetti.  27 Şubat Cumartesi günü saat 14.00'te ise toplanan malzemeler ve katılmak isteyen tüm hayvanseverlerle birlikte barınak ziyareti gerçekleştirilecek.