DEVE TAŞIYAN ARAÇ ALEV ALEV YANDI
Antalya-Kemer yolu Sarısu mevkiinde deve ve midilli taşıyan araç feci şekilde yandı. İtfaiye ekiplerinin olay yerine müdahale etmesinin ardından yanan araç söndürüldü. Yetkililer, can kaybının olmadığı aktarıldı.

Antalya-Kemer yolu Sarısu mevkiinde deve ve midilli taşıyan araç feci şekilde yandı. İtfaiye ekiplerinin olay yerine müdahale etmesinin ardından yanan araç söndürüldü. Yetkililer, can kaybının olmadığı aktarıldı.
Antalya-Kemer yolunda Sarısu kavşağının olduğu mevkii de deve ve midilli taşıyan bir araç aniden alev aldı. Aracın sürücüsü canını zor kurtardı. Hayvanların apar topar arabadan indirilmesiyle, araç yakınından vatandaşlar uzaklaştırıldı.
İtfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesiyle çalışmalar başlatıldı. Var gücüyle yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine, ANET çalışanları da yardımcı oldu.
Yangının meydana geldiği bölgede trafik durdurulurken, yol boyu uzun araç trafiği oluştu. Aracı yanan vatandaşsa yol kenarında hayvanları ile birlikte, aracının yanışını izledi. Ekipler kısa sürede yangını söndürdü.
Tehlikenin ortadan kalmasıyla can kaybının olmadığı belirtildi. Bölgede bulunan vatandaşlar ise aracın yanma anlarını cep telefonlarına kaydetti.
Antalya’da bir aracın motor kısmına giren yavru kedileri vatandaşlar telefondan kedi sesi açarak çıkartmaya çalıştı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü yaralandı.
Antalya'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1'i çocuk 4 kişi yaralandı.
Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde jandarmanın bir işletmeye gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda elektronik sigara ve kaçak tütün ele geçirildi.
Antalya'da yabancı uyruklu damat ve gelinin düğünde bulunduğu sırada evleri yandı.
Antalya'nın Alanya ve Gazipaşa ilçelerinde Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, hakkında 15 ayrı suçtan toplam 17 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 41 adet suç kaydı olan firari İ.M. yakalandı.
Antalya'da Sahil Güvenlik ekipleri tarafından düzensiz göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye yönelik yapılan operasyonda 3 lastik bot içerisinde 25'i çocuk olmak üzere 80 göçmen kurtarıldı.
Antalya'da yaptığı kaza sonrası yasal sınırın 5 katı alkollü olduğu tespit edilen sürücü jandarma ve sağlık ekibine zor anlar yaşattı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 yaşındaki çocuğun darbedilmesine ilişkin müfettiş görevlendirdi
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, seyyar satış yapan bir aracın bagajında 4 kasa içinde 85 kilo kokmuş balık ele geçirdi. Şahıs hakkında tutanak tutulup, cezai işlem uygulanırken, balıklar imha edildi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz