HAYALİ TÜRKİYE KUPASI

Antalyaspor'da bu sezonun yükselen değeri Gökdeniz Bayrakdar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Tam Saha dergisine kariyeriyle ilgili olarak bilgiler verdi.

Antalyaspor'a transferinden hedeflerine kadar pek çok konuda açıklamada bulunan genç futbolcu, Antalyaspor tercihiyle ilgili olarak, "Bana önce Antalyaspor'un ilgisi oldu. Ardından Beşiktaş'ın da bir ilgisi ve teklifi oldu. Her konuda da anlaşma sağlandı. İş imzaya kalmıştı. Antalyaspor bu sırada tekrar ciddi bir şekilde devreye girdi ve Kocaelispor'a teklifini iletti. Kocaelispor'un istediği parayı Beşiktaş taksitlerle, Antalyaspor peşin teklif etti. Bu teklife çok sevindim. Çünkü ben de zaten Antalyaspor'da oynamak istiyordum" dedi.

DÖNÜM ANI

Nuri Şahin ve Lukas Podolski gibi futbolcularla bir arada olmanın büyük bir tecrübe kattığını ifade eden golcü futbolcu, "Beşiktaş'a Vodafone Park'ta gol atmak benim için dönüm anı olabilir. Bunun verdiği özgüvenle iyi bir çıkış yakaladığıma inanıyorum. Çalışmaya ve buna bağlı olarak fırsat bulmaya devam ediyorum. Daha çok çalışmam gerektiğinin de farkındayım" diye konuştu.

ERSUN YANAL'A ÖVGÜ

Ersun Yanal'ın Türkiye'nin en önemli isimlerinden birisi olduğunu ifade eden Bayrakdar, "Kendisi ile çalışmaya başladığımdan bu yana oyunumun gelişmesinde çok faydası oldu. Ersun Hocanın elinde çok daha gelişim göstereceğimizin farkındayız. Hocamız bize bu inanç ve özgüveni veriyor. Biz de onu mahcup etmemeye çalışıyoruz" ifadelerinde bulundu.

"PARA KAZANDIRMAK İSTİYORUM"

Antalyaspor ile Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamak istediğini belirten Bayrakdar, kariyeriyle ilgili olarak ise şu ifadelere yer verdi:

"Antalyaspor'a da önemli bir para kazandırmak isterim. Bunu bana yaptığı yatırımın karşılığı olarak değil, genç oyunculara verdiği önem ve bize duyduğu güvenin karşılığı olarak kazandırmak isterim. Antalyaspor gibi gençlere önem veren kulüpler bunun karşılığını almalı. Kulübüm izin vermeden de hiçbir yere gitmem zaten."

HABER MERKEZİ