HAYAL KIRIKLIĞI

Cuma günü Adana Demirspor'u ağırlayacak Antalyaspor, evinde oynadığı 4 maçta istediği desteği göremedi. Pandemi koşulları nedeniyle Antalya Stadyumu'nda maç başına 16 bin 268 kişiyi ağırlama hakkını elinde bulunduran Kırmızı-Beyazlıları, 4 maçta sadece 9 bin 813 taraftar destekledi.

Süper Lig'in 8. haftasında Cuma günü Adana Demirspor'u ağırlayacak Antalyaspor'da yönetim kurulu, bilet fiyatlarını 5 TL'ye kadar düşürdü. Çok büyük bir taraftar desteği bekleyen Kırmızı-Beyazlılar, evinde oynadığı geride kalan 4 haftada istediği sayıya ulaşamadı. 32 bin 537 kişi kapasiteli Antalya Stadyumu'nda pandemi koşulları nedeniyle maç başına 16 bin 268 kişiyi ağırlayabilecek Antalyaspor'da bu sayının çok uzağında kalındı. Bugüne kadar evinde Göztepe, Rizespor, Beşiktaş ve Yeni Malatyaspor'u ağırlayan Akrep'i bu karşılaşmalarda sadece 9 bin 813 taraftar takip etti.

EN ÇOK BEŞİKTAŞ MAÇINDA GELDİ

Geride kalan 4 haftada Kırmızı-Beyazlılar, en çok taraftarı Beşiktaş maçında topladı. Siyah-Beyazlılarla oynanan mücadeleyi 5 bin 877 taraftar tribünlerde izlerken, Yeni Malatyaspor maçında bin 532, Rizespor maçında bin 258 ve Göztepe maçında da bin 146 taraftar bilet alarak tribünlere giriş yaptı.

FORMA SATIŞI BİNE ULAŞAMADI

Antalyaspor taraftarının aylarca merak içerisinde beklediği ve geç açıklandığı için eleştirilerin de olduğu 2021-2022 sezonunun forma satışları da istenen seviyeye ulaşmadı. 9 Ağustos'ta beğeniye sunulan yeni sezon formalardan geride kalan yaklaşık 1.5 ayda sadece 954 tane satış yapılabildi.