Havalimanında önemli toplantı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu başkanlığında Antalya Valisi Hulusi Şahin’in katılımıyla Antalya Havalimanı’nda Antalya'da yapılan ve planlanan çalışmaların değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabı ‘X’ üzerinden açıklama yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Antalya'da, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu Antalya Valimiz Sn. Hulusi Şahin, Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Gülşen ve yetkililerle birlikte Antalya İli Karayolu Yatırımları Değerlendirme Toplantımızı gerçekleştirdik. Şehrimizin turizm potansiyelini daha ileriye taşıyacak karayolları projeleri ve yatırımlarını değerlendirdik. Ziyaretçilerimize daha konforlu ve güvenli ulaşım imkânları sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu sosyal medya hesabı ‘X’ üzerinden yaptığı açıklamada, “Toplantıda, Antalya’ya yapılması planlanan karayolları projeleri ve yatırımlarını ele aldık” ifadelerini kullandı. 


ÇETİN: ANTALYA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ 

Toplantıya katılan AK Partİ Antalya İl Başkanı Ali Çetin ise yaptığı açıklamada, “Şehrimizin karayolları sıkıntılarıyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na öncelikler belirttiğimiz aynı zamanda karayollarının çalışmalarını değerlendirdiğimiz çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Şehrimize önem veren bu noktada desteklerini esirgemeyen öncelikle Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’a, sıkıntıları yerinde dinleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na teşekkür ettik. Antalya için çalışmaya dün olduğu gibi bugün de devam edeceğiz” diye konuştu.

AYRINTILAR GELECEK…