HAVALAR SOĞUK HABERLER 'SICAK'

LİDER HABER MERKEZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

BOTLAR SIKTI YALINAYAK SÖYLEDI

Kalben doğum günü 17 Ocak’ta çıkardığı ‘Eski Dünyanın Yangını’ adlı albümünün lansman konserini verdi. Çok heyecanlı olduğunu söyleyip “Şarkımın sözlerini unuttum. Şu an adımı bile zor hatırlıyorum” dedi. İki saati aşkın sahnede kalan Kalben bir ara botlarını çıkardı, yalınayak şarkı söyledi.                          

‘ÜÇ KIZ KARDEŞ’TEN EĞLENCELİ KARELER

Yeni dizi ‘Üç Kız Kardeş’ gün sayıyor. Çekimleri Ayvalık’ta devam eden dizinin ilk bölümü 22 Şubat’ta ekrana gelecek. Kadroda Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez gibi isimler var.

                                   

BABASINA KAVUŞTU

Türk pop müziğinin efsane isimlerinden, 1996’da vefat eden Tanju Okan’ın oğlu Tansu Okan (58) önceki akşam İstanbul’da yaşamını yitirdi. Kanser tedavisi gören ve hastalığı atlatan Tansu Okan, fıtık ameliyatı nedeniyle hastaneye yatmıştı. Ameliyattan sonra fenalaşan Tansu Okan kurtarılamadı.

 

ZAMAN NASIL ÇABUK UÇUYOR!

Meryem Uzerli’nin malum iki kızı var. Dün ilk gözdesi Lara’nın doğum günüydü. Berlin’deki evlerinde pasta kesildi. Oyuncu, “Zaman nasıl çabuk uçuyor! 8 yıl önce Tanrı senin doğurmama izin verdi. Bunun için hep şükrediyorum. Seni de kelimelerin anlatamayacağı kadar çok seviyorum” dedi.

         

5 YIL SONRA TEKRAR

Ebru Gündeş ve Murat Boz 2017’de ‘Gün Ağardı’ adlı şarkıyı birlikte seslendirmişti. Beş yıl sonra tekrar stüdyoya girerek ‘Sonsuza Dek’ şarkısında düet yaptılar. Söz ve müziğine Nezih Üçler’in imza attığı şarkının düzenlemesini Mustafa Ceceli yaptı. Şarkı piyasaya çıktı.

                                   

KAYAĞA NİYET HAVUZA KISMET

Ece Vahapoğlu eşi Cihan Alpay ve oğulları Efe ile Kayseri Erciyes’e gitti. Amaç kayak yapmaktı. Ama hava muhalefeti izin vermedi. Kaldıkları otelde yoğun sis ve rüzgar nedeniyle adım atamadılar. Hal böyle olunca çift, otelin havuzuna girdi. Önce sıcak suda, sonra buz gibi havada yüzdüler.

                       

TAM BİR DENİZ KIZI

Geçtiğimiz günlerdeki kostümüyle tepki çeken Hande Yener yine sahneye çıktı. Berker Kusku’nun seçtiği deniz kızı kostümüyle dikkat çeken Yener, deniz kabuklu büstiyeri, mavi taytı, ışıltılı peleriniyle tamamladığı tarzı ile sahnede ışıldadı. Yener’e, oğlu DJ Çağın Kulaçoğlu da eşlik etti.

                                   

TİYATRO ZAMANI

Başrolünde Aslı Enver’in yer aldığı tiyatro oyunu ‘Sırça’ 22 Mart’ta Maslak Uniq Hall’de seyirci karşısına çıkacak. Amerikalı yazar Tenessee Williams’ın yazdığı, Hira Tekindor’un çevirdiği, İbrahim Çiçek’in yönettiği oyununun kadrosunda İpek Bilgin, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Güven Murat Akpınar da var.

                                   

OĞULCAN HIZLI ÇIKTI

Miray Daner (23) geçtiğimiz ağustostan beri Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin (31) ile aşk yaşıyor. Sevgililer dün baş başa mutluluk dolu bir kareyi sosyal medyada paylaştı. İddiaya göre; Miray, Oğulcan’dan evlilik teklifi aldı. Bu yaz nikah masasına oturmayı planlayan Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup da ‘14 Şubat Sevgililer Günü’nü şimdiden kutlamaya başladı.

                                   

SET DÖNÜŞÜ ANTRENMAN

 ‘Camdaki Kız’ın ‘Cana’sı Hande Ataizi için spor olmazsa olmazlardan. 48 yaşındaki oyuncu yine salondaydı. Üstelik set dönüşü. 1.5 saat antrenman yapan Hande “Spor benim yaşam tarzım” dedi.

                                   

MARLA'YI GEZDİRDİ

Adı, Hakan Sabancı ile aşk dedikodusuna karışan Dilara Aksüyek önceki gün Cihangir’deydi. “Içimde, kum saatindeki toz şeker gibi senin sevgin birikiyor” dediği köpeği Marla ile yürüyüş yaptı. Aşk sorularını ise duymazdan geldi.

                                   

AŞK UÇMAK GİBİ

Hatice Şendil ile Burak Sağyaşar 2009’da aşk yaşamaya başlamış, 2016’da evlenmişti. Çift, ‘14 Şubat Sevgililer Günü’ için Hello dergisine röportaj verdi. Hatice Şendil, “Aşk bize göre; uçmak gibi. Öyle derin bir haz, göğsüne dolan ve yakan bir nefes gibi” dedi.

 

'BULUT'LARIN ÜZERİNDE

Merve Bulut, ‘Mucize Doktor’da ‘Gülin’i canlandırırken ekip arkadaşı Tolga Hırsava ile flört etmeye başlamıştı. Dizi final yaptı ama aşkları devam etti. Tolga Hırsava önceki akşam kendi doğum gününde sevgilisine evlenme teklifi etti. “Evet” yanıtını veren Merve’yi ilk tebrik edenler eski rol arkadaşları; Hayal Köseoğlu, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan oldu.