HAVALAR SICAK TATİLLER SÜRÜYOR

Yazın sıcak havalarını fırsat bilen sanatçı ve ünlüler soluğu sahil kasabalarında aldı. Setlere ara veren oyuncular, kavurucu güneşin tadını çıkartıyor. Lider Gazete’nin hazırladığı magazin turunda, “Kim nerede, ne yapıyor?” sorusunun cevabını okuyabilirsiniz.

BİKİNİYE UYUMLU SÖZLER

Bodrum’da tatil yapan Irmak Ünal plajda mavi bikinisiyle poz verdi. Bu renge uygun olarak da İngilizce olarak şu sözleri fotoğrafın altına yazdı: “Mavi gökyüzü mavi denizle buluşsun ve bir süre için her şey mavi olsun.” Bu cümle Amerikalı ressam Moncy Barbour’a ait.

MELEK’İ UÇURDU

Tan Taşçı önceki akşam Çeşme’de Cahide’de sahne aldı. Konser öncesi gündüz yoga yaparak enerjisini topladı. Taşçı’ya arkadaşı, şarkıcı Melek Mosso da eşlik etti. Taşçı, Mosso’yu ayakları üzerinde kaldırarak yogada ne kadar iyi olduğunu gösterdi.

KIZIYLA STRES ATIYOR

Meral Kaplan 2011’de nikah masasına oturduğu Erhan Kanioğlu’ndan olaylı bir sürecin sonunda, 27 Nisan’da boşanmıştı. Mahkeme, 6 yaşındaki kızları Ela’nın velayetini babasına vermiş, oyuncu itiraz etmişti. Meral Kaplan kızı ile tatile çıktı. Bodrum Yalıkavak’taki Helia Otel’de denizin güneşin tadını çıkarıyorlar.

‘ANNESINE ÇEKMEMİŞ’

Seba İnşaat’ın ortağı Nedim Keçeli ile Gamze Karaman Keçeli’nin oğlu Yaman, 2018’de dünyaya gelmişti. Dün doğum günüydü. Üç yaşına bastı. Kutlama Bodrum’da yapıldı. Bu özel anları Betty Mazalto görüntüledi. Ama Yaman fazla poz vermek istemeyince Gamze Karaman Keçeli, “Hiç annesine çekmemiş” diye espri yaptı.

‘DÖNÜŞ YOK’

Model Elif Ece Uzun, önceki gün yakın arkadaşı Zeynep Mansur ile City’s Nişantaşı çıkışı görüntülendi. Eşi Mehmet Tuş ile boşanma aşamasında olan Uzun “Geçtiğimiz aylarda Mehmet’le ailelerin araya girmesiyle kısa süreli bir barışma süreci yaşadık. Denedik ama olmadı. Bu saatten sonra da dönüşü yok” dedi. Uzun yedi aylık ikizlerine yardım almadan tek başına baktığını da söyledi.

ŞAİRANE KUTLAMA

Gökhan Alkan ile Kasım 2020’de aşk yaşamaya başladığı Nesrin Cavadzade’nin bir süre önce ayrıldığı konuşulmuştu. Çünkü Nesrin, Gökhan ile olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından silmişti. Ama şimdi araları iyi. Dün Nesrin Cavadzade’nin doğum günüydü. Gökhan sevgilisinin çocukluk fotoğrafının altına “Mahzun bakışlım, yok burunlum. Sonsuz bahtiyarlık siyah incilerinde kaybolmak. Ve alnından çıkıpla çıkmamak arasında kararsız kalmış bebek saçlarını koklamak” yazdı. Nesrin’in 39’uncu yaşını kutladı.

EFSANEYE HAYRAN

Didem Soydan, Yeşilçam’ın yaşayan efsanesi ve cesur kadını Müjde Ar’ın en büyük hayranlarından biri olduğunu söyledi. Üzerinde büyük oyuncunun fotoğrafının basılı olduğu tişörtü ile poz verdi. Tişörtüne yıllardır gözü gibi baktığını, Müjde Ar’ı çocukluğundan beri çok sevdiğini belirtti.