HAVADA KORKU DOLU ANLAR

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi hizmetinde çalışan Tünektepe Teleferik Tesisleri’nde, elektriklerin aniden kesilmesi üzerine teleferik içinde, havada saatlerce asılı kalan vatandaşlar sosyal medyadan isyan etti. Metrelerce yükseklikte havada asılı kalan ve bu durumdan korkan vatandaşlar, bir an önce önlem alınmasını istiyor.

Konyaaltı’nda CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi hizmetinde çalışan Tünektepe Teleferik Tesisleri’nde sık sık yaşanan elektrik kesintisi, vatandaşları canından bezdirdi. Vatandaşların teleferik gezintisi esnasında, elektriklerin aniden kesilmesi üzerine, yerden metrelerce yükseklikteki yolcu kabini içerisinde havada saatlerce asılı kalan vatandaşlar, jeneratörlerin devreye girmesiyle kurtarıldı. Metrelerce yükseklikte ölümle burun buruna gelen vatandaşlar, CHP’li büyükşehir belediyesi görevlilerine her defasında ulaştıkları halde yine de bir çözüm yolu bulunmaması vatandaşın canına tak etti.

NEYİ DÜZGÜN YAPIYORSUNUZ?

Havada asılı kalan vatandaşlar bu sorunu sosyal medya hesapları üzerinden isyan ederek dile getirdi. Vatandaşlar, CHP’li büyükşehir belediyesinin görevlilerine telefonla ulaşarak elektriklerin kesildiğini ve havada asılı kaldıklarını bildirmesi üzerine görevlilerden, “Ekiplerimiz çalışıyor” şeklinde cevap aldıklarını belirtti. Tünektepe’de elektriklerin kesilmesiyle havada kalan vatandaş sosyal medyadan şu şekilde isyanını dile getirdi: “Müşterilerle Tünektepe Teleferik’teyim. İki de bir elektrik gidiyor, jeneratör devreye giriyor, elektrik geliyor, yarım saattir havada asılı bekliyoruz. Aşağıyı arıyorum, ‘ekiplerimiz çalışıyor’ diyorlar. Yarım saattir hava da asılıyız. Neyi düzgün yapıyorsunuz Allah aşkına!”