HAVA SICAKLIĞI O BÖLGELERDE ARTIYOR! İŞTE 24 ARALIK 2021 HAVA DURUMU

Son dakika haberine göre olan 24 Aralık 2021 Cuma günü son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Karadeniz’in kıyı kesimi, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Artvin, Tokat, Niğde, Kayseri, Sivas, Kars, Ağrı, Muş, Siirt, Mardin ve Diyarbakır çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, G. Antep, Kilis, Ş. Urfa ve Adıyaman çevrelerinin hafif yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis olayı bekleniyor. Peki, 24 Aralık 2021 Cuma günü hava sıcaklıkları nasıl olacak? Meteoroloji’den uyarı geldi mi? İşte göre 24 Aralık 2021 Cuma durumu…

Son dakika haberine göre göre 24 Aralık 2021 Cuma hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Karadeniz’in kıyı kesimi, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Artvin, Tokat, Niğde, Kayseri, Sivas, Kars, Ağrı, Muş, Siirt, Mardin ve Diyarbakır çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, G. Antep, Kilis, Ş. Urfa ve Adıyaman çevrelerinin hafif yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının iç ve batı kesimlerde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde Trakya kesimi ve bölgenin güneydoğusunda buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

EDİRNE -3°C, 10°C

Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL 0°C, 9°C

Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ -4°C, 8°C

Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ 0°C, 9°C

Parçalı bulutlu

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR -13°C, -1°C

Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ -2°C, 9°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR 3°C, 12°C

Az bulutlu

MUĞLA -3°C, 8°C

Az bulutlu

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

ADANA 3°C, 11°C

Az bulutlu ve açık

ANTALYA 5°C, 15°C

Az bulutlu ve açık

HATAY 1°C, 9°C

Az bulutlu ve açık

ISPARTA -5°C, 6°C

Parçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Kayseri, Niğde ve Sivas çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

ANKARA -6°C, 2°C

Parçalı ve az bulutlu

ESKİŞEHİR -8°C, 3°C

Parçalı ve az bulutlu

KONYA -13°C, -2°C

Parçalı ve az bulutlu

YOZGAT -13°C, -3°C

Parçalı ve çok bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde kıyı kesimlerinin hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

BOLU -6°C, 3°C

Parçalı ve çok bulutlu

DÜZCE -4°C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı

KASTAMONU -8°C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu

ZONGULDAK -4°C, 6°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde kıyı kesimleri ile Tokat ve Artvin çevrelerinin, gece saatlerinden itibaren Trabzon'un doğusu ile Rize ve Artvin çevrelerinin hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

ÇORUM -6°C, 2°C

Parçalı bulutlu

SAMSUN 0°C, 8°C

Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif karla karışık yağmurlu, iç ve yüksekleri yer yer kar yağışlı

TOKAT -7°C, 2°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif kar yağışlı

TRABZON 0°C, 5°C

Çok bulutlu, karla karışık yağmurlu, iç ve yüksekleri kar yağışlı

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güneydoğu kesimlerinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

ERZURUM -14°C, -7°C

Parçalı bulutlu

KARS -16°C, -7°C

Parçalı bulutlu

MALATYA -5°C, 0°C

Parçalı bulutlu

VAN -7°C, -2°C

Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Diyarbakır, Batman, Mardin ve Siirt çevrelerinin hafif kar yağışlı, Adıyaman, G. Antep ve Ş. Urfa çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde doğu kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

DİYARBAKIR -3°C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı

GAZİANTEP -4°C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif yağmurlu

SİİRT -3°C, 2°C

Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif kar yağışlı

ŞANLIURFA -2°C, 6°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif yağmurlu

HABER MERKEZİ