HAVA SICAKLIĞI MEVSİM NORMALLERİNDE!! İŞTE 23 ARALIK 2021 HAVA DURUMU

Son dakika haberine göre olan 23 Aralık 2021 Perşembe günü son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz’in kıyı kesimi ve Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Kocaeli, Yalova, Sakarya, Sivas, Bolu, Karabük ve Siirt çevreleri ile İstanbul'un Anadolu yakasının karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Peki, 23 Aralık 2021 Perşembe günü hava sıcaklıkları nasıl olacak? Meteoroloji’den uyarı geldi mi? İşte göre 23 Aralık 2021 Perşembe durumu…

Son dakika haberine göre göre 23 Aralık 2021 Perşembe hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Yağışların, bu akşam saatlerinde Rize ve Artvin çevreleri ile Giresun'un doğu, Trabzon'un batı ilçelerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzeyli yönlerde hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların, bu akşam saatlerinde Rize ve Artvin çevreleri ile Giresun'un doğu, Trabzon'un batı ilçelerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek sel, su baskını, heyelan, buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Sakarya çevreleri, sabah saatlerinden itibaren Kocaeli ve Yalova çevreleri ile İstanbul'un Anadolu yakasının karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Trakya kesimi ve bölgenin güneydoğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte pus, yer yer sis bekleniyor.

EDİRNE -4°C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu

İSTANBUL 0°C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Anadolu Yakası'nın hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KIRKLARELİ -5°C, 2°C

Parçalı ve çok bulutlu

KOCAELİ 0°C, 5°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

A.KARAHİSAR -12°C, -4°C

Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ -2°C, 6°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR 4°C, 10°C

Az bulutlu

MUĞLA -2°C, 6°C

Az bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

ADANA 3°C, 12°C

Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA 6°C, 13°C

Parçalı ve az bulutlu

HATAY 3°C, 7°C

Parçalı ve az bulutlu

ISPARTA -4°C, 3°C

Parçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Sivas çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus, yer yer sis bekleniyor.

ANKARA -4°C, 0°C

Parçalı ve az bulutlu

ESKİŞEHİR -6°C, 0°C

Parçalı ve az bulutlu

KONYA -12°C, -5°C

Parçalı ve az bulutlu

YOZGAT -5°C, -3°C

Parçalı ve az bulutlu

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

BOLU -4°C, 0°C

Çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren hafif kar yağışlı

DÜZCE -1°C, 5°C

Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı

KASTAMONU -5°C, -2°C

Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı

ZONGULDAK -1°C, 2°C

Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu, kıyı kesimlerinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bu akşam saatlerinde Rize ve Artvin çevreleri ile Giresun'un doğu, Trabzon'un batı ilçelerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

ÇORUM -4°C, 0°C

Çok bulutlu

SAMSUN 0°C, 4°C

Çok bulutlu, hafif yağmur ve karla karışık yağmurlu, iç ve yüksekleri yer yer kar yağışlı

TOKAT -2°C, 0°C

Çok bulutlu

TRABZON 1°C, 5°C

Çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmurlu, iç ve yüksekleri kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, batı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güneydoğusunun kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus, yer yer sis bekleniyor.

ERZURUM -14°C, -7°C

Çok bulutlu

KARS -13°C, -6°C

Çok bulutlu

MALATYA -7°C, 1°C

Parçalı bulutlu

VAN -10°C, 0°C

Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Siirt çevrelerinin hafif karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte pus, yer yer sis bekleniyor.

DİYARBAKIR -4°C, 5°C

Parçalı çok bulutlu

GAZİANTEP -2°C, 4°C

Parçalı ve az bulutlu

SİİRT 0°C, 4°C

Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı

ŞANLIURFA 1°C, 8°C

Parçalı ve az bulutlu

HABER MERKEZİ