Hasret bitsin

Sezonun ilk 2 haftasından 1 puan çıkaran Alanyaspor’un 3’üncü haftadaki rakibi Göztepe… Süper Lig’de oynadığı son 6 karşılaşmada galibiyet göremeyen Turuncu-Yeşilliler, İzmir temsilcisi karşısına kötü istatistiğine son vermek için çıkacak.

Süper Lig’in ilk 2 haftasında Eyüpspor ile berabere kalan ve Başakşehir’e kaybeden Alanyaspor, 3’üncü hafta mücadelesinde Süper Lig’in yeni ekibi Göztepe karşısına çıkıyor. Gain Arena’da oynanacak mücadelenin başlama saati 21.00 olacak. Turuncu-Yeşillilerin parolası 3 puan olacak. 

6 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Sezonun ilk 2 haftasından sadece 1 puan çıkarabilen Alanyaspor, Süper Lig’de çıktığı son 6 maçta ise galibiyet yüzü göremedi. Son galibiyetini geçen sezonun 34’üncü haftasında küme düşen İstanbulspor karşısında 6-0’lık skorla alan Turuncu-Yeşilliler, o tarihten bu yana galip gelemiyor. Son 6 maçından 5 beraberlik ve 1 yenilgi çıkaran Şimşek, lig tarihinde üst üste yedi karşılaşmada galibiyet alamadığı bir seri yaşamazken, Göztepe karşısında bu kötü gidişata son vermek istiyor. 

27’NCİ RANDEVU

Alanyaspor ile Göztepe, tarihlerinde 37’nci kez birbirine rakip olacak. Geride kalan 36 karşılaşmada Alanyaspor 9 kez kazanırken, Göztepe ise 7 kez sahadan gülerek ayrıldı. İki takımın 10 randevusunda ise puanlar paylaşıldı. 


3. HAFTA

Stadyum: Gain Arena

Hakem: Muhammet Ali Metoğlu

TV: Bein Sports

Saat: 21.00


Alanyaspor

Teknik Direktör: Fatih Tekke

Ertuğrul Taşkıran

Balkovec

Furkan Bayir 

Aliti

Hadergjonaj

Richard

Erfecan Karaca

Janvier

Yusuf Özdemir

Augusto

Cordova


Göztepe

Teknik Direktör: Stanimir Stoilov

Arda Özçimen    

Heliton    

Koray Günter   

Nielsen 

Djalma Silva 

Dennis    

Dismas    

Doğan Erdoğan 

Bomawoko 

Kubilay Kanatsızkuş 

Romulo