Hasan Öz, Ak Parti Manavgat belediye başkan aday adayı oldu
Ak Parti eski ilçe başkanlarından ve önceki dönem belediye başkan adayı olan Hasan Öz, 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimi için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Ak Parti eski ilçe başkanlarından ve önceki dönem belediye başkan adayı olan Hasan Öz, 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimi için aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Hasan Öz’ün bugün saat 14:00’te yaptığı başvuruda; eşi, annesi ev babası, akrabaları ve çok sayıda partili hazır bulundu. Aday adaylığı başvuru evraklarını Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol’a teslim eden Hasan Öz, toplantı salonunda adaylık süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
‘ARKADAŞLARIMIZIN GÖZYAŞLARINI UNUTAMIYORUM’
Kendisinin ilçe başkanlığı yaptığı dönemde Ak Parti olarak
Manavgat’tan milletvekili çıkararak TBMM’ye gönderdiklerini hatırlatan Hasan
Öz, “Umarım bu dönemde de, Ahmet Ali Erol başkanımızın başkanlığında yerel de
de iktidar oluruz. Manavgat’ı iktidarla buluşturup, Ak Belediyecilik
uygulamalarını ve hizmetlerini Manavgatla tanıştırırız” dedi. Geçen dönem
seçimi çok az bir farkla kaybettiklerine vurgu yapan Hasan Öz, “2019’da hem Ak
Parti hemde Cumhur İttifakı’ndan ortağımız olan MHP’li arkadaşlarla çok büyük
bir çaba sarf ettik. Ama seçimi kazanamadık, nasip değilmiş diye
değerlendiriyorum. Ama seçim gecesi kaybettiğimiz belli olduğunda geceli
gündüzlü bizim için fedakarca çalışan Ak Partili ve MHP’li kardeşlerimizin
üzüntü gözyaşlarına şahit oldum. Aradan geçen 4.5 yılda halâ o arkadaşlarımızın
gözyaşlarını hatırlarım, unutamıyorum ve sorumluluklarını omzumda hissederim”
diye konuştu.
‘31 MART MİLAT OLSUN’
Mart ayının sonunda yapılacak olan yerel seçimlerin Manavgat
için büyük bir fırsat olduğunu dile getiren belediye başkan aday adayı Hasan
Öz, “31 Mart Manavgat için artık bir milat olsun. İlçemiz, şehrimiz ve kentimiz
Ak Belediyecilik hizmetleriyle tanışmalı. Bunu hem burada salonda hem sokakta
hemde yaptığımız seçim çalışmalarında görüyorum. İnsanlar artık Manavgat’ta Ak
Belediyecilik hizmetlerini görmek istiyor” dedi.
‘MANAVGAT’I İKTİDARLA BULUŞTURACAĞIZ’
Ak Parti ve Cumhur İttifakı açısından önemli olanın adayın kim olduğu değil, seçimin kazanılması olduğunu anlatan Öz, “Bu aynı zamanda benim görüşüm. Şimdi birçok aday adayı olabiliriz. Ama partimiz bir adayı belirledikten sonra Cumhurbaşkanımız bir adayı tercih ettikten sonra sımsıkı birbirimize kenetlenerek çalışacağız. Hem Ak Parti, hemde Cumhur İttifakı olarak bir ve bütün olarak çalışacağız. 31 Mart’ta Manavgat’a sevdalı olan insanların dileğini yerine getirerek ilçemizi Manavgatımızı iktidarla buluşturacağız” diye konuştu.
‘İLÇEMİZİ HASRET KALDIĞI HİZMETLERE KAVUŞTURACAĞIZ’
Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol’da Hasan Öz’ün hem eski ilçe başkanı hemde önceki dönem belediye başkan adayı olduğunu hatırlatarak, “Manavgatımızı iktidarla buluşturmak ve bu anlamda partimize katkı sağlamak amacıyla aday adayı olarak çıktığı bu yolun Hasan Öz’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi. İlçe teşkilatı olarak herhangi bir aday adayını tercih etme durumunda olmadıklarını hatırlatarak, “Genel Merkezimiz, adayımızın ismi bu dediğinde, adayımızın etrafında birleşip bütünleşeceğiz ve ilçemizin yıllardır hasret kaldığı hizmetlere kavuşmasını sağlayacağız. Hem Hasan Öz’e hemde diğer aday adaylarımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.
Toplantının ardından Ak Parti Manavgat Belediye Başkan Aday
Adayı Hasan Öz, parti yöneticileri, akrabaları ve partililerle birlikte hatıra
fotoğrafı çektirdi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 22 Nisan Salı günü Antalya’daki 8 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, açılışına sayılı günler kalan Antalya Millet Bahçesi ziyarette bulunarak incelemelerde bulundu.
Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) iki günlük iş ziyareti düzenledi. YÖRSİAD Başkanı Av. Mustafa Alper Oral öncülüğünde gerçekleşen ziyaret programında, KKTC’nin üst düzey yetkilileri ve iş dünyası temsilcileriyle önemli temaslar kuruldu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Antalya semalarında prova yapan Türk Yıldızları, gökyüzünde sergiledikleri akrobasi hareketleriyle izleyenlerin dikkatini topladı.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 21 Nisan Pazartesi günü Antalya’daki 10 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Hem çalışanlar için daha sağlıklı bir çalışma ortamı hem de hastalar için daha güvenli ve hijyenik yemek sunmak için Manavgat Devlet Hastanesi mutfağında başlatılan çalışmalar devam ediyor.
Antalya İl Müftü Nazif Fethi Yalçınkaya, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler ile bir araya geldi.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 18 Nisan Cuma günü Antalya’daki 7 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Eski Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun babası Osman Çavuşoğlu, 93 yaşında hayatını kaybetti. Acı kaybın ardından Çavuşoğlu ailesine taziye mesajı yağarken merhumun cenaze programı ise belli oldu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz