HASAN KILIÇ'A TEKLİF

Orta sahaya takviye için çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, Samsunspor'un deneyimli futbolcusu Hasan Kılıç ile ilk teması kurdu. Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk'in Hollanda'nın FC Den Bosch takımından eski öğrencisi olan 29 yaşındaki futbolcu için 3 kulüp daha devrede.

Devre arası transfer çalışmalarına başlayan Antalyaspor'da ilk hedef orta saha... Futbol Sorumlusu Nuri Şahin orta saha için iki takviye isterken, adaylardan birisinin Samsunspor'un deneyimli futbolcusu Hasan Kılıç olduğu öğrenildi. 29 yaşındaki futbolcuyla ilk temasın kurulduğu, ancak henüz anlaşmanın söz konusu olmadığı da gelen haberler arasında yer aldı.

GROENENDIJK'İN ESKİ ÖĞRENCİSİ

Alt yapısı Hollanda olan Hasan Kılıç, aynı zamanda Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk'in FC Den Bosch takımından eski öğrencisi olmasıyla dikkat çekiyor. FC Den Bosch takımının alt yapısından yetişen Hasan Kılıç, 2010 ile 2012 yılları arasında Hollandalı teknik adamla birlikte çalıştı. Groenendijk'in göreve başladığı sezon profesyonel olan Hasan Kılıç, 2 sezonluk dönemde 33 maçta 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

3 KULÜP DEVREDE

Bu sezon Samsunspor formasıyla dikkat çeken bir performansa imza atan başarılı orta saha oyuncusu 14 maçta 3 kez gol sevinci yaşarken, 2 kez de arkadaşlarını golle buluşturdu. Başarılı performansı pek çok takım tarafından dikkat çekerken, Hasan Kılıç için Antalyaspor'un yanı sıra Göztepe, Kayserispor ve Eyüpspor'un da transfer girişiminde bulunduğu öğrenildi.

BOUGRİNE REDDETTİ

Azerbaycan medyası, Antalyaspor'un Neftchi Baku forması giyen Sabir Bougrine'ye talip olduğunu iddia etti. 25 yaşındaki orta sahaya oyuncusunun gelen teklifi reddettiği vurgulandı.