HARİTACILARIN İFTAR HEYECANI

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Okan Hançer Ramazan ayı dolayısıyla iftar programı düzenledi.

Selma KUNAR/İrem GÜNEYBAZ

Konyaaltı ilçesinde bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tevfik Altınay, İl Müdür Yardımcısı Ceyhan Öğren Eciş, Antalya Kadastro Müdürü Mahmut Gültekin, Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Hüsamettin Elmas ve Emlak İstimlak Daire Başkanı Gözde Arat, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Muratpaşa Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu, Kepez Belediyesi Başkan Danışmanı Ramazan Eciş, Harita ve Kadastro Mühendisleri ve yönetim kurulu temsilcileri ile TMMOB paydaşı meslek odalarını temsilen Antalya’da faaliyet gösteren oda başkanları katıldı.

HANÇER’DEN TEŞEKKÜR

Başkan Okan Hançer iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, misafirlerine katılımları dolayısıyla teşekkür etti. Özel günlerin birlik ve beraberliğin pekişmesini sağladığını ifade eden Hançer, “Meslek odası olarak birlik ve beraberliğimizin pekişmesini sağlayan dini ve ulusal günlerimizi önemsiyoruz.  Bu vesileyle içerisinde bulunduğumuz Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma kültürünü yansıtmak amacıyla üye meslektaşlarımızla bir araya geldik. Bu kapsamda etkinliğimizin düzenlenmesinde emek veren yönetim kurulu üyelerimiz, oda personellerimiz başta olmak üzere katılım sağlayan tüm misafir ve üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.