Hangi ünlü isimler Twitter'da mavi tiklerini kaybetti?

Twitter'a mavi tik için ödeme yapmayan ünlüler, tiklerini kaybetti. Peki hangi ünlü isimler tiklerini kaybetti, Twitter Blue nedir, ne işe yarar, ne kadardır?

Twitter mavi tik, kullanıcıların hesaplarının doğrulanmış olduğunu gösteren bir işarettir. Bu işaret, Twitter'daki hesapların gerçekliğini denetlemek için kullandığını ve hesap sahibi tarafından onaylandığını gösterir.

Geçen aylarda, Twitter, mavi tik sahiplerinden bazılarına ödeme yapmalarını istedi. Bu ünlüler, mavi tiklerini korumak için belirli bir ücret ödemeleri gerektiği konusunda uyarılmıştır. Ancak, ödeme yapmayan bazı ünlülerin mavi tikleri kaldırıldı.

Aylık 8 ila 11 dolar arası veya yıllık planla 84 ila 114,99 dolara satın alınan Twitter Blue bir mülkiyet hizmetidir. Bu hizmeti ile kullanıcılar Twitter'da ayrıcalıklı hizmetlere erişebiliyorlar.

Örneğin; Twitter Blue kullanıcıları tweetlerini birkaç saniye içinde geri alabiliyor veya tweetlerini gönderdikten sonra 30 dakika içinde gönderilerini düzenleyebiliyorlar. Ayrıca Twitter Blue kullanıcıları diledikleri gibi bir okuma listesi oluşturabiliyorlar.

İşte Twitter'da ayrıcalıklarını kaybeden ünlüler:

1. Selena Gomez

2. Kylie Jenner

4
3. Harry Styles


4. Dua Lipa


5. Cristiano Ronaldo


6. Nicki Minaj


7. Beyonce


8. Katy Perry


9. Justin Bieber


10. Kim Kardashian
​​​​​​​