HAMİLELİK SÜRECİNDE TİYATROYA ARA VERMEDİ

Afyonkarahisar'da şehir tiyatrosunda 11 yıldır gönüllü oyuncu olarak sahne alan Ceren Altuğ (28), 8 aylık hamile olmasına rağmen 'Bugün Git Yarın Gel' adlı tiyatro oyununda rol aldı. Altuğ, sahnede olmanın kendisine terapi gibi geldiğini söyledi.

Tiyatroya sevgisi ile yıllardır gönüllü olarak Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda sahne alan Ceren Altuğ, tiyatro tutkusuyla takdir topladı. 11 yıldır gönüllü oyuncu olarak tiyatroseverle buluşan Ceren Altuğ, 11 oyunda rol aldı. Hamilelik sürecinde de tiyatroya ara vermeyen Altuğ, koronavirüsü yendikten sonra sahnelere geri döndü. Altuğ son olarak 'Bugün Git Yarın Gel' oyununda sahneye çıktı.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve protokol üyeleri, Ceren Altuğ'un sahne aldığı tiyatro oyununu izledi. Performansı ile tiyatroseverden beğeni alan Altuğ, tiyatro sevgisinin her geçen gün artarak devam ettiğini söyledi. Oyunda 'Frau Gerta' karakterini canlandıran Altuğ, hamilelik sürecinde sahnede olmasının kendisine terapi olduğunu vurguladı.

'FARKLI DUYGU'

Tiyatroda 11 yılda 11 oyunda sahne aldığını söyleyen Ceren Altuğ, 2021-2022 sezonunun kendisi için farklı anlam taşıdığına dikkati çekti. Altuğ, "Evlendikten sonra da tiyatroyu bırakmadım. Bebek bekliyoruz. 8 aylık hamileyim ve çok farklı duygular yaşıyorum. Çocuğuma anlatabileceğim anılar biriktiriyorum. Ayrıca son 1,5 aylık süreçte koronavirüsü atlattık. Oğlumun ve benim sağlığım iyi" dedi.

'SAHNE BANA TERAPİ OLDU'

Tiyatro sahnesinin kendisine terapi olduğunu dile getiren Altuğ, şunları söyledi:

"Hamilelik dönemindeki zorlukları tiyatro arkadaşlarımın, ailemin ve hocamın desteği ile aştık. Çok farklı deneyimler oldu, zorlukların yanı sıra güzel anılar biriktirdik. Aynı zamanda sahne terapi oldu. Oğluma da iyi geldiğini hissediyorum ve onunla birlikte sahnede olmaktan çok mutluyum. 8 aylık hamile olmam nedeniyle belediyemizin ve hocamızın sunduğu imkanlar var. Doğum sahnede veya evde başımıza gelebilir. Eğer böyle bir şey olursa en yakınımdakilerin bana destek vereceklerine inanıyorum" diye konuştu.

DHA