HAKEM MAÇIN KADERİNİ BELİRLEDİ

Hatayspor deplasmanından eli boş dönen Antalyaspor'da fatura karşılaşmanın hakemi Bahattin Şimşek'e kesildi. Kırmızı-Beyazlılar, yenilen ilk 2 golde hakem hatası olduğunu savundu.

Süper Lig'in 36. haftasında Hatayspor'a deplasmanda kaybeden Antalyaspor'da karşılaşmanın hakemi Bahattin Şimşek'in verdiği kararlar eleştirildi. Rakibine 3-2 mağlup olan Akrep, yenilen ilk 2 golde hakem hatasına dikkat çekti. Kırmızı-Beyazlılarda Teknik Direktör Ersun Yanal ve Brezilyalı futbolcu Amilton Minervino, tepki sesini yükselten isimler oldu.

"YAKIŞMADI"

Yenilen ilk golde Bahattin Şimşek tarafından ataklarının kesildiğini ifade eden Teknik Direktör Ersun Yanal, "Hakemin bu düzeyde bir karşılaşmada böyle bir hata yapmasını yakıştıramadım. Faul yokken faulü bizim aleyhimize vermesi ve oyuncularımızın bunun üzerine oyundan düşmesi ilk golü getirdi" dedi.

"HAKLI BİR YENİLGİ ALMADIK"

Antalyaspor'un ilk golünün sahibi olan Amilton ise Hatayspor lehine verilen penaltı kararını eleştirdi. Devre arasında kendi aralarında yaptıkları konuşmayla birlikte ikinci yarıya hızlı başladıklarını ifade eden Amilton, "İkinci yarıda hemen golü bulduk. Tartışmalı ve maçın içinde anlayamadığımız bir penaltı kararı var. Haklı bir yenilgi almadık. Elimizden geleni yaptık, ancak yenilginin önüne geçemedik" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ