3. HAFTADAN SONRA İYİ FUTBOL

Süper Lig'de ilk iki haftada beklentilerin uzağında bir performans sergileyen Antalyaspor'da Futbol Akademi Genel Koordinatörü Sedat Karabük iyi futbol için tarih verdi. Deneyimli teknik adam, Cuma günü oynanacak Rizespor maçıyla birlikte farklı bir görüntü sergileyeceklerini söyledi.

SADIK ÇETİN SADAK

Süper Lig'in ilk iki haftasını tek puanla kapatan Antalyaspor'da ortaya koyulan performans beklentilerin gerisinde kalırken, Futbol Akademi Genel Koordinatörü Sedat Karabük iyi futbol için trih verdi. Lider TV'de ekranlara gelen Kale Çizgisi programının konuğu olan Sedat Karabük, Cuma günü oynanacak Rizespor maçıyla birlikte çıkışa geçeceklerini savundu. Bazı takımların kamp döneminde yükleme yaptığı gerekçesiyle sezon başında tam randıman alamadığını ifade eden Karabük, "Pas hatalarını ben buna bağlıyorum. 3. ve 4. haftadan sonra bizim takım daha iyi oynayacaktır. Başlangıç için 1 beraberlik ve 1 yenilgi yetersiz olabilir ama ilerleyen günlerde Antalyaspor çıkış yapacaktır. Sabır lazım, emekleme dönemindeyiz" dedi.

1 YA DA 2 TRANSFER

Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da bilgi veren Sedat Karabük, "Transfer dönemi devam ediyor. 1 veya 2 futbolcu daha gelecek. Görüşmeler devam ediyor. Takımımızın iyi olduğunu düşünüyorum" sözlerine yer verdi.

PANDEMİ TRANSFERİ ZORLAŞTIRDI

Pandemi sürecinde canlı futbolcu izleyemediklerini ifade eden Karabük, "Benim prensibim gereği, canlı seyretmeden oyuncu için karar vermem. 1 kere de olsa canlı izlemem lazım. Televizyondan izlediğiniz zaman ilk yarım saatte sistemi bile göremezsiniz. Canlı izlediğinizde birinci saniyede takımın sistemini de o oyuncuyu da net görebiliyorsunuz, iştahını görüyorsunuz. Bu dönemlerde hatalar olabiliyor. Pandemi, bu yönde bize zararı oldu, canlı oyuncu izleyemedik. Bir de Şubat'tan bu yana 3. başkan geldi. Bunlar da kolay değil" diye belirtti.

AZİZ ÇETİN'İN ALTYAPIYA BAKIŞI

Başkan Aziz Çetin'in altyapıya çok büyük önem verdiğini belirten Karabük, "Götürdüğüm hiçbir şeye 'hayır' demedi. O konuda rahatız. Akademi uzun soluklu bir iş. Bu yüzden bazı başkanlar, işi ağırdan da alabilir ama Aziz Çetin bunu hiç yapmadı. Ben de bu yüzden işe biraz daha fazla sarılmaya başladım" ifadelerini kullandı.

"BODRUMSPOR CİDDİ BİR PARTNER"

Eski Başkan Ali Şafak Öztürk'ün sahibi olduğu Bodrumspor ile yapılan iş birliği anlaşmasıyla ilgili olarak konuşan Sedat Karabük, "Bodrumspor ciddi bir partner olabilir. 1. Lig'e çıkarsa da olur, o zaman da yabancı haklarını kullanabiliriz. Bu diyaloğun devam etmesi lazım, iki başkan da Antalyasporlu zaten. İyi bir uzlaşma oldu. Buranın sonucunda inşallah büyük Antalyaspor hayalimiz gerçekleşir" sözlerine yer verdi.