HADİSE YİNE GÜNDEM OLDU

Son dönemde oyuncu Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Hadise, Belçika’da ‘MNM Radyo’da Peter Van de Veire’in programına konuk oldu. Hadise'nin "Belçika adına Eurovision Şarkı Yarışması'na neden katılmayayım ki?" sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Hadise uzun süredir göremediği anne-babası Gülnihal Açıkgöz ve Hasan Açıkgöz'ü bayramda ziyaret etmek için doğup büyüdüğü Belçika'ya gitti. Ünlü şarkıcı, aile evinde anne, babası ve kardeşleriyle geçirdiği keyifli anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

"BELÇİKA ADINA YARIŞIRIM"

Öte yandan Hadise Belçika'da bir radyo programına konuk oldu. Hadise, "Belçika adına Eurovision Şarkı Yarışması'na neden katılmayayım ki? Belçika için Eurovision'a gitmek istiyorum ama kimse bana teklif etmedi" dedi.

Hadise'nin bu açıklaması bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki görürken, bazı kullanıcılar 35 yaşındaki şarkıcının başarasının takdir edilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 2009 yılında düzenlenen 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'na katılan Hadise, "Düm Tek Tek" adlı şarkısıyla 177 puan alarak 4'üncü olmuştu.

'AYRILIK' İDDİASI

Geçtiğimiz yılın sürpriz birlikteliği olan Hadise ile Kaan Yıldırım hakkında geçtiğimiz haftalarda bir iddia ortaya atılmıştı. İlişkilerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan çiftin, yollarını ayırdığı öne sürülmüştü.

KARACA’DAN GÖNDERME

Öte yandan Işın Karaca, Hadise'nin “Eurovision’a Belçika adına katılmak isterim” sözlerine tepki gösterdi. Sosyal medyadan “Aaa algı değiştirme oyunları, bayılırım” diye bir yorum yaptı. Işın Karaca’nın bu yorumu sosyal medyada “Hadise ve Reza Zarrab iddiasına gönderme yaptı” yorumlarına konu oldu. Işın Karaca kendisine tepki gösteren bir kullanıcıya ise “Bot hesap ötede oyna! Hadise” cevabını verdi.

HABER MERKEZİ