HACIARİFOĞLU BÖCEK’İ ZİYARET ETTİ

Büyükşehir Belediyesi’nde son günlerde yaşanan ‘yetki krizi’ kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Başkan vekili Mehmet Hacıarifoğlu, görevine devam etmesinin kesinleşmesi sonrası Başkan Böcek’i, oğlu Gökhan Böcek ile birlikte hastanede ziyaret etti. Başkan Böcek’in oğlu Gökhan Böcek’in geçtiğimiz günlerde Hacıarifoğlu’na yönelik olduğu düşünülen sert paylaşımının ardından birlikte verilen poz kafalarda soru işareti bıraktı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan ‘yetki karmaşası’ İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamayla netlik kazandı. Başkan Böcek tarafından e imza ile önce görevden alınan ardından İçişleri Bakanlığı tarafından belgenin kabul görmemesiyle başkan vekilliği görevine devam ettiği netlik kazanan Mehmet Hacıarfioğlu, Başkan Böcek’i ziyaret etti. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde, Koronavirüs tedavisi gören Başkan Muhittin Böcek’in ziyaretine Böcek’in oğlu Gökhan Böcek ile giden Hacıarifoğlu, sosyal medyaya açıklamada bulundu. Başkan Böcek’e emanetine sahip çıkacağını söylemesi üzerine Böcek’in sevindiğini dile getiren Hacıarifoğlu, bu paylaşımıyla herkesi bir kez daha şaşırttı.

YİNE ŞAŞIRTTI

Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’i, oğlu Mustafa Gökhan Böcek ile Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Hacıarifoğlu bugün hastanede ziyaret etti. Kendisine,  görevine dönene kadar emanetine sahip çıkmaya devam edeceğimi söyledim. Kendisi de bu duruma sevindi. Şimdiye kadar aldığım her kararda ve attığım her adımda olduğu gibi, bundan sonra da aynı hassasiyetle Başkanımız Muhittin Böcek’i temsil etmeye devam edeceğim’ dedi.”

OĞUL BÖCEK KAFALARDA SORU İŞARETİ BIRAKTI

Öte yandan Başkan Böcek’in oğlu Gökhan Böcek, geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Çevikol ile aralarında uyuşmazlık olduğu bilinen Başkanvekili Mehmet Hacıarifoğlu’nu hedef aldığı düşünülen bir paylaşımda bulunmuştu. Hacıarifoğlu’nun, Cansel Çevikolun özel yetkilerini elinden almasının hemen ardından sosyal medya hesabından, ‘Ayaklar baş, başlar ayak oldu’ paylaşımını yapan oğul Böcek’in ziyarette Hacıarifoğlu’nun yanında olması ise kafalarda soru işareti bıraktı.

FATMA ARSLAN