GÜZEL HAVADA ‘SAHİL’ SEFASI

Antalya’da geç gelen sıcak havayla birlikte ALGE tarafından işletilen Sahil Antalya Yaşam ve Alışveriş Merkezi’ndeki dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde yoğunluk oluştu.

İrem GÜNEYBAZ

Antalya’da hava sıcaklıkları artınca, güneşi gören vatandaşlar sahile akın etti. Hafta sonunu fırsat bilenler ALGE tarafından işletilen Sahil Antalya Yaşam ve Alışveriş Merkezi’ndeki Konyaaltı Sahili’nde keyifli dakikalar geçirdi.  Bazı vatandaşlar sahil kenarında güneşlenip balık tutarken, bazıları da denize girerek eğlencenin tadını çıkardı. Sahilin yanı sıra park ve bahçelerde de yoğunluk gözlendi.18 derecelik su sıcaklığında bazı tatilciler ise Akdeniz’in mavi sularına kulaç attı. Denize girenler kadar kıyı boyunca oturan ve güneşlenen tatilciler de yoğunluk oluşturdu.

SAHİLİN TADINI ÇOCUKLAR ÇIKARDI

Hafta sonunu ailesiyle birlikte sahilde geçiren 7 yaşındaki Emin Cevdet Gezer, “Günüm çok iyi geçiyor. Havalar sıcakladığı için çok seviniyorum. Havaların daha da sıcaklamasını ve yazın gelmesini istiyorum. Çünkü denize ve havuza girmek istiyorum. Arkadaşlarımla futbol oynadım ve çok eğlenceli vakit geçirdim sahilde” dedi. 10 yaşındaki Ela Alagöz ise, “Sahilde vakit geçirmeyi çok seviyorum. Voleybol ve yakan top oynadım. Ailemle keyifli vakit geçiriyorum. Deniz kenarında yürüdüm. Suya elledim. Denize gireceğim için çok heyecanlıyım” ifadelerini kullandı. Sahilde yürüyüş yapan bir vatandaş ise “Güzel bir gün. Havayı güneşli görünce torunumla birlikte çıktım. Çok da güzel bir park alanındayız. Yürüyüş yapıp, sohbet edip eğleniyoruz” diye konuştu

Sahilde spor yapan Numan Parlak, “Havalar daha da ısınmasın. Bence böyle güzel. Çünkü Antalya’nın sıcağı hiç çekilmiyor. Antalyalıyız ama hala sıcağına tahammül edemiyoruz” derken, başka bir vatandaş ise, “Havalar iyice ısındı ve tüm günümü sahilde geçirmeye çalışıyorum. Temiz hava ve bol bol enerji alıyorum. Bu deniz ve güzel manzara kaçınılmaz” ifadelerini kullandı.