GÜZEL HAREKETLER

Antalyaspor'da 3 ayda yaşanan ayrışmayı önlemek ve yeniden birliği sağlamak adına büyük emek veren Başkan Aziz Çetin, yavaş yavaş camiayı istenen barış zeminine yerleştirmeyi başarıyor. 2 Haziran Çarşamba günü kaleme aldığım yazımda Çetin'in, daha önce hedef gösterilen eski başkanlara zeytin dalı uzattığını ve bunun devamının da gelmesini beklediğimi ifade etmiştim. Tam da kendisine yakışanı yapmaya devam etti.

Daha önce hedef gösterilen Türkiye Futbol Federasyonu ve Eski Başkan Hasan Akıncıoğlu'nun davetiyle Türkiye - İtalya maçına giden Çetin, döner dönmez de Ali Şafak Öztürk'ü ağırlayarak dostluk mesajı verdi. Öztürk'ün de bir önceki yönetime olduğu gibi desteğini sürdürmesi, Aziz Çetin'in de bu iyi niyeti aynı şekilde karşılıyor olması çok önemli.

Hatta iki ay önce eski yönetime karşı parmak sallayanların, şimdilerde aynı kişilerin yanında durma çabası içerisinde olması, Kırmızı-Beyazlılarda kavga günlerinin geride kalmaya başladığının göstergesi oldu. Hatanın neresinden dönerseniz kardır...

Her zamanki gibi bu durumdan rahatsız olan bir kesim de yok değil...

Çünkü kavgadan beslenip, kendisini ön plana çıkarmaya çalışan ya da kavga esnasında dikkatleri oraya çekip kendi işine(!) bakmayı adet edinenler, barışı istemez. Yok yere birilerini hedef gösterir, sonra aradan kendisi sıyrılmaya çalışır.

Bir başka konu da dernek seçimi...

Yapılan tüzük tadilatına bazı tepkiler var, ancak ben oraya girmeyeceğim. Genel kurulda maddeleri bilmeden el kaldıranlar, bu durumu kendileri değerlendirsin. Emin Hesapçıoğlu da genel kurul ile ilgili olarak yaptığı açıklamda, taraftarın gönlüne su serpti. Benim dikkat çekmek istediğim, daha sonra detayların ortaya çıkmasından rahatsız olan kim ise çıkıp iyi bir açıklamaya imza atması gerekiyor. Antalyaspor camiasının kanaat önderlerinin bunun üzerine gitmesi elzemdir.