Gürhan, 'Emeklilere Ücretsiz Tatil' projesini değerlendirdi

'Emeklilere Ücretsiz Tatil' projesi kapsamında emeklilerin yüzde 25'i tatil için Antalya'yı tercih etti. Projeyi değerlendiren Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, ''Emeklilerimizin mutlu bir şekilde şehirden ayrıldığını görmek bizi de sevindiriyor'' dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle Emeklilere Ücretsiz Tatil projesi hayata geçirildi. Emekliler istedikleri şehirlerde 1 ay boyunca KYK yurtlarında konaklayarak  doya doya tatil yaptı. Proje sürecinde emeklilerin yüzde 25'i tatil için Antalya'yı tercih etti. Antalya, tarihi, doğası ve zengin kültürüyle emeklilere eşsiz bir tatil fırsatı sundu. Emekliler şehirden yüzleri güler bir şekilde ayrılırken Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, proje hakkındaki düşüncelerini aktardı.

“EMEKLİLERİMİZ MUTLU AYRILDI”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, proje hakkında yaptığı değerlendirmede, "15 Temmuz'dan bu yana emeklilerimizi dönemler halinde misafir ettik. Bu yıl ilk kez uyguladığımız bu projede emeklilerimizin mutlu bir şekilde şehirden ayrıldığını görmek bizi de sevindiriyor. Bakanlıklarımız arasındaki işbirliğiyle bu yıl gerçekleştirilen projede emeklilerimiz şehirlerin kültürel ve doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu," dedi. Projenin başarılı bir şekilde tamamlandığını belirten Gürhan, bu tür uygulamaların gelecekte de devam etmesini umduklarını sözlerine ekledi.

15 Temmuz tarihinde başlayan Emeklilere Ücretsiz Tatil projesi 15 Ağustos itibariyle sona erdi.